Matrimoniale

Dating online: intalnirea cu parintii partenerei

By septembrie 13, 2012 One Comment

Site-ul de dating online te poate ajuta sa iti intalnesti rapid persoana alaturi de care iti este sortit sa fi. Astfel, este foarte posibil ca dupa numai cateva discutii pe site-ul de dating online, relatia voastra sa se aprinda foarte repede, iar tu si partenera ta sa incepeti rapid o voata impreuna.

Daca sunteti unul dintre cazurile fericite, cel mai probabil relatoa voastra se indreapta catre momentul in care trebuie sa aveti intalnirile cu parintii. Site-ul da dating online este un loc atat de confortabil, in care poti sa selectezi oamenii cu care vrei sa vorbesti, insa in cazul parintilor partenerei, nu ai de ales. Oricum ar fi ei, nu iti ramane decat sa incerci sa ii impresionezi.

Pregateste-te din timp

Daca vezi ca relatia voastra merge pe un fagas bun, cere-i partenerei mai multe detalii despre parintii sai, chiar din perioada in care discutati pe site-ul da dating online. In acest fel vei reusi sa iti faci o parere despre cele mai dragi persoane din viata iubitei tale.

Pune tot felul de intrebari despre ce ii place mamei ei, ce il impresioneaza pe tatal sau etc.

Imbraca-te frumos

Daca pe iubita ta nu ai cucerit-o cu modul in care te imbracai (pentru ca aceste lucruri nu conteaza pe site-ul de dating online), mama partenerei tale cu siguranta va analiza cu atentie stimul tau vestimentar. Nu este neaparat necesar sa te imbraci in costum cu pantaloni la dunga, dar totusi hainele tale trebuie sa fie simple, curate si calcate.

Evita sa porti haine foarte largi sau care te fac sa semeni cu pustanii care deranjeaza ordinea publica. Trebuie sa dai dovada ca esti o persoana serioasa, iar aceste lucruri se oglindesc in modul in care esti imbracat.

Incearca sa ajungi la timp

Poate ai impresia ca parintii nu stau cu ochii pe ceas pentru a astepta ceva, insa daca iubita ta le-a spus ca veti ajunge la ora 15.00 (spre exemplu), cel mai probabil viitoarea ta soacra te asteapta cu mancarea aburind. Este o lipsa de respect sa intarzii, chiar daca pe site-ul de dating online iti este permis sa amani o intalnire cu 10 minute, fara ca partenera ta sa se supere.

Ai incredere in tine

Poate ca pe site-ul de dating online poti ascunde emotiile si lipsa de incredere, insa atunci cand te intalnesti fata in fata cu o persoana, este destul de greu sa faci acest lucru sa dispara ca prin minune. Incearca sa fii natural si sa nu te pierzi cumpatul in fata parintilor ei. Acestia isi doresc ca fiica lor sa aiba alaturi un tip istet, descurcaret, sigur pe sine.

Gandeste-te la subiecte de conversatie

Daca iubita ta te va anunta ca veti merge in vizita la parintii ei, trebuie sa te gandesti la subiecte de discutie, astfel incat intalnirea sa nu fie una stanjenitoare. Intreab-o pe iubita ta ce pasiuni au, despre ce le place sa vorbeasca, ce le place sa faca in timpul liber etc. Doar asa vei reusi sa creezi o conexiuni si sa gasiti puncte comune. Cu cat veti idiscuta mai mult, cu atat vei deveni mai relaxat, mai natural, iar ei te vor placea mai mult si te vor considera potrivit pentru fiica lor.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Handy spune:

    SinglesfunctionsA Real Legit Free Online There are many sites but when you say good can it mean many things, free is good that’s one thing but i don’t know what you mean about good it can be a local site or it can be a sites whit good sprpout and many functions.I use a free called 1111 date the site have been free to use until now and i have use it in long time now, the site are not so big but they offer many and most work well at the site, but the 3d city at the site only work whit a browser there sprpout Active X i normally use Firefox and this browser don’t sprpout Active X but i have found a plug-in so now all are okay else you can use Internet Explorer, Maxthon, Avant, etc.I like the site and i think it’s a great free site but for people who search other local singles i think the site still need more members, but if you search more wide it’s a good site

Leave a Reply