Matrimoniale

Dating online: investeste in fotografia ta

By iulie 3, 2012 No Comments

In dating online, fotografia ta poate fi cel mai convingator detaliu pentru persoanele care iti vizualizeaza profilul. Cand publici poza la profil, alege-o cu foarte mare atentie. Anumite detalii, precum zambetul, pot sa-ti creasca popularitatea pe un site de dating sau, dimpotriva, sa-ti faca profilul sa para neinteresant.

Dating online: fotografia naturala

In dating online, fotografia de profil constituie unul dintre elementele vitale ale identitatii tale. Conform mai multor studii realizate cu privire la fotografiile de pe site-urile de dating online, cele mai populare fotografii sunt cele clare, de calitate, cu aspect natural. De aceea, nu ar trebui sa-ti faci o poza la repezeala sau sa alegi una, oarecare, din folderele tale cu fotografii.

Pe de alta parte, elementele naturale pe care le expui ar trebui sa fie cele care te pun in valoare. Calitatile fizice sunt apreciate atat de catre barbati, cat si de catre femei: un corp bine lucrat, ochi frumosi, un piept generos etc. Nu uita, insa, ca exista posibilitatea ca intr-o zi sa te intalnesti cu una sau mai multe persoane cunoscute pe site-urile de dating. Ceea ce se vede in poza este bine sa fie in conformitate cu realitatea.

Daca apelezi la un fotograf profesionist, acesta nu ar trebui sa-ti faca o poza artistica, lucrata, ci una care sa te puna in valoare intr-un mod firesc. Mai multe studii arata ca in dating online, ai o atractivitate mai mare atunci cand fotografia ta este sau pare sa fie una naturala, obisnuita. Nu te chinui, asadar, sa stai in pozitii nefiresti si nu-ti crea un decor artificial.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este faptul ca intr-un profil de dating online, nu este recomandat sa folosesti o poza pe care ti-ai facut-o pentru CV-uri. Fotografiile profesionale, cu tinute si atitudini business, s-a constatat ca atrag mai putin atentia pe site-urile de dating.

Un alt aspect legat de naturalete il reprezinta viata de zi cu zi. Fotografiile in care sunt surprinse persoanele in viata lor de zi cu zi sunt cele mai populare. Poti folosi, asadar, o fotografie de cand iesisei undeva in oras, o fotografie de vacanta sau un alt moment obisnuit din viata ta. Evita fotografiile cu situatii particulare, cum sunt cele de la un bal mascat sau cele facute pentru acte.

Dating online: zambetul in fotografie

In cazul femeilor, studiile arata ca in dating online, profilele cu femei zambind se bucura de un foarte mare succes. Prin urmare, doamnele sau domnisoarele pot sa se foloseasca de acest amanunt pentru a fi percepute intr-un mod pozitiv de catre persoanele interesate.

In schimb, pentru barbati zambetul este mai putin important in dating online. Cele mai putin populare fotografii par a fi cele cu barbati zambind si cele cu barbati care se uita in ochii privitorului. In primul caz, zambetul nu mai prezinta acelasi nivel de atractivitate ca in cazul femeilor. In al doilea caz, privirea dreapta este perceputa ca fiind intimidanta. In schimb, barbatii cu un chip serios starnesc interesul persoanelor de sex feminin.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply