Matrimoniale

Dating online: lucruri pe care femeile le vor intr-o relatie

By august 5, 2012 One Comment

Ai inceput de curand o relatie pe un site de dating online si ti se pare ca partenera ta este atat de buna si potrivita pentru tine, incat iti este teama sa nu o pierzi? Daca vei adopta atitudinea potrivita si nu vei sti ce isi doresc cu adevarat femeile, vei reusi sa construiesti o relatie frumoasa alaturi de noua ta iubita. Iata, asadar, ce isi doresc femeile.

Sa fie ascultate

Incepe sa iti povesteasca despre problemele de la birou, despre cumparaturi, despre cine, ce a mai facut? Las-o sa iti povesteasca si ascult-o pana la capat. Fie ca iti spune toate aceste lucruri la o intalnire fata in fata sau intr-o discutie de pe site-ul de dating online, ea se va simti mai descarcata la final, mai linistita si va aprecia ca ai ascultat-o, chiar daca sunt lucruri care nu te intereseaza prea tare.

Sa nu le lasi cand sunt suparate

Chiar daca iti spune ca vrea sa stea singura sau ca nu mai vrea sa mai vorbeasca cu tine pe site-ul de dating online, cel mai bine este sa insisti si sa ramai alaturi de ea. Daca o asculti si faci cum iti spune ea, daca faci un pas in spate si o lasi singura, ea nu va face decat sa sufere in tacere pentru ca are impresia ca o abandonezi. Femeile sunt complicate, atat in realitate, cat si pe un site de dating online, motiv pentru care este indicat sa insisti pentru a afla care este problema.

Daca este suparata, spune-i sa iti povesteasca ce probleme are sau invit-o in oras, la o plimbare, astfel incat sa se linisteasca.

Sa ai initiativa

Nu astepta tot timpul de la ea sa iti propuna sa iesiti in oras, sa va uitati la anumite filme, sa faceti anumite lucruri impreuna sau sa discutati pe site-ul de dating online. De regula, femeile isi doresc sa aiba langa ele barbati care sa aiba initiativa si care sa aiba propuneri, sugestii si in general un cuvant de spus.

Daca vei lasa intotdeauna planurile pe mana ei, cu siguranta ea nu te va vedea niciodata ca pe un partener pe care se poate baza.

Chiar si atunci cand vorbiti pe site-ul de dating online, ii poti propune sa vedeti un film impreuna, sa porniti webcamul sau sa va intalniti in jumatate de ora in locul vostru preferat.

Sa le admiri mereu

Chiar daca este imbracata intr-o pereche de pantaloni de casa si un tricou larg, femeia vrea ca tu sa ii spui ca este draguta, ca arata bine, ca este cea mai frumoasa etc. De asemenea, admiratia nu trebuie sa se rezume la aspectul fizic, ci si la calitatile pe care le are. Daca este o tipa foarte curajoasa, daca se pricepe la socializare sau reuseste sa isi faca repede prieteni noi si sa discute cu tot felul de oameni, lauda-i toate aceste calitati si spune-i ca o admiri foarte mult.

Sa ii accepti prietenele

Poate ca prietenele ei nu sunt pe placul tau, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ii impui sa nu le mai vada. Este foarte posibil sa ai de pierdut teren in cazul in care faci acest lucru, mai ales ca, de obicei, cuvantul prietenelor ei cantareste foarte mult in relatia voastra. Cel mai bine este sa incerci sa te intelegi bine cu prietenele ei, chiar daca nu se numara printre persoanele tale preferate. Mai mult decat atat, este recomandat sa o indemni pe partenera ta sa petreaca mai mult timp alaturi de amicele ei.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Angga spune:

    (anonim de sus)Da-mi voie sa-ti fac o reverenta ptrenu felul de a scrie jurnalele de calatorie!Si cum ,,invidia” noastra (a celor ce citesc asa ceva) urla, prefer sa ma razbun 🙂 :PRIMUL TRASEU – iulie 2008Ziua 1 Buzau – Siriu – Harman – Bod – Sighisoara – Tirgu-Mures [Nu insist pe acest traseu ptrenu ca este drumul spre casa si l-am facut de mai multe ori, este relativ bun si nu sunt probleme pe ele de trafic sau blocari desi se circula prin curbe multe deci nu la o viteza mare doar de la Bod incolo si o portiune inainte de Harman] Ziua 2 Tirgu-Mures – Balauseri – [zona frumoasa pe traseu] – Gheorghieni – Lacu Rosu [priveliste superba] – Cheile Bicazului [priveliste superba] – Bicaz [priveliste superba – la baraj si pe langa lac] – Hangu – Durau [am vizitat Manastirea Durau, dupa care am coborat din statiune jos, la Pensiunea Lavinia – 60 lei] Ziua 3 ne-am intors in Piatra-Neamt – Manastirea Bistrita [aici sunt ingropati Alexandru cel Bun si fiii lui Stefan cel Mare – are si un muzeu unde se plateste modic si unde vezi exponate vechi si e cam smecher calugarul ca zice ca daca ai intrat pana in usa el tre sa plateasca ca este camera de luat vederi si ne-a invatat ca unde vedem usi de fier inseamna ca este supravegheat] – Varatec – [4 lei – spunea cineva ca ar fi un drum intre cele doua dar a venit unul cu Loganul pe acela si ne-a spus ca si-a rupt masina si ca nu se merita sa mergem pe acolo] – Agapia [5 lei – aici m-am odihnit o jumatate de ora dupa papare] – Casa lui Ion Creanga din Humulesti [2 lei] – [Cetatea Neamtului nu am putut sa o vizitam ca cica e in renovare] – Manastirea Neamtu (4 lei – am sarit Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, Scheia cu gandul ca aici o sa revin altadata anume ptrenu ele] – Tirgu-Neamt – Gura Humorului [nu am gasit pensiune care sa ne convina asa ca am mers pana la localitatea Manastirea Humorului unde am gasit o pensiune cu 60 lei la o familie de tineri de la care am si telefon] Ziua 4 Manastirea Humorului [3 lei] – Voronet [3 lei] – Suceava [Cetatea de scaun a Sucevei] – Manastirea Dragomirna [unde e o liniste …] – Manastirea Putna – Manastirea Sucevita [3 lei] – Manastirea Moldovita [aici este o zona cam friguroasa si se face bine simtit muntele, am gasit pensiune de fapt o babuta tot dadea din colo-ncoace si sare un baiat ca are unde sa ne duca si ne-a rezolvat el luandu-si partea] Ziua 5 Manastirea Moldovita – Vatra Dornei – [drum destul de rau, se afla in lucru pe unele portiuni si cu multe semafoare] – Bistrita – [la inceput drumul nu prea bun pe urma se imbunatateste] – Baia Mare [aici am stat sa asteptam o ruda sa vina de la Real cu gandul ca sa innoptam la ea de la ora 20 la 22 si nu a mai venit asa ca am pornit mai departe] – Satu Mare – Oradea – Carei – Baile Felix [am ajuns pe la ora 2 noapte si abia am gasit o pensiune la camera noptiala]

Leave a Reply