Matrimoniale

Dating online: lucruri pe care sa nu le spui

By iunie 13, 2012 No Comments

Unul dintre criteriile esentiale pentru a avea succes pe un site de dating online este sa stii nu doar ce sa spui pentru a te pune in valoare, dar mai ales ce sa nu spui. Exista multe lucruri pe care ar trebui sa le pastrezi doar pentru tine, daca nu vrei sa risti sa te expui public. Pana nu cunosti bine o persoana, invata sa eviti anumite subiecte personale.

1 Dating online: aspecte negative

Intr-un profil de dating online sau intr-o conversatie privata, pe internet sau in afara lui, nu discuta cu un potential partener despre lucrurile negative din viata ta. Noua persoana intalnita pe un site de dating online nu trebuie sa stie ca tocmai ti-ai pierdut serviciul, ca trebuie sa-ti refaci cardul bancar sau ca te afli in cursul unui divort. Problemele de sanatate, cele financiare sau dificultatile de la serviciu sunt teme pe care este bine sa le eviti.

2 Dating online: portretul partenerului ideal in lux de amanunte

Este firesc sa spui ca te intereseaza sa gasesti o persoana cu simtul umorului si iubitoare de animale. Insa vei descuraja multi potentiali parteneri pe un site de dating online daca cerintele tale merg prea departe. Nu mentiona faptul ca ti-ar placea un partener bogat, vorbitor de japoneza, de preferinta fost model, care sa vrea o multime de copii si o nunta la castel.

3 Profilul de dating online: cliseele

Pentru ca profilul tau de dating online sa fie remarcat, este recomandat sa eviti cliseele. Exista anumite informatii care se regasesc in aproape toate cazurile, de tipul iesirilor in oras cu prietenii. Multa lume face acest lucru in timpul liber, dar mentionand asa ceva nu vei atrage atentia. Spune, mai degraba, care a fost ultima ta calatorie sau carte citita sau ce reteta ti-a reusit recent.

4 Comunicarea pe site-ul de dating online: parerile extremiste

Chiar daca nu suporti fetele pasionate de rock sau barbatii care poarta pantaloni mulati, nu exprima aceste lucruri in comunicarea online. Cu cat pari a avea pareri mai puternice si negative la adresa unor persoane, cu atat sunt mai mari sansele sa indepartezi lumea. Daca vei cunoaste pe site-ul de dating online o persoana cu care sa ai o relatie in toate sensurile, vei avea ocazia de a-i dezvalui si aceste lucruri pe care le gandesti.

5 Dating online: cat de mult spui despre tine?

Evita sa dai mai multe detalii decat este cazul despre tine. In principiu, oamenii vor sa stie varsta, tara, starea sociala, existenta unor copii etc. Nu trebuie sa spui exact unde locuiesti sau unde lucrezi, daca ai parintii departe de tine sau alte informatii pe care numai persoanele apropiate este cazul sa le cunoasca.

6 Dating online: gafe

Chiar si atunci cand vrei sa faci o impresie buna, o clipa de neatentie poate sa te faca sa spui lucruri neplacute. Fereste-te de expresii de tipul “Nu vreau sa intelegi gresit, dar …”. Fii sigura ca va intelege gresit deoarece nu va cunoasteti destul de bine pentru a pricepe adevarata nuanta a afirmatiei tale. Nu spune niciodata “Semeni cu fratele meu mai mare” deoarece nu suna deloc a compliment, chiar daca fratele tau este un barbat frumos. Oricum, interlocutorul tau nu are de unde sa stie.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply