Matrimoniale

Dating online: neglijenta in cuplu

By septembrie 15, 2012 No Comments

Un avantaj al unui serviciu de dating online il reprezinta faptul ca oamenii se simt obligati sa se ingrijeasca de aspectul lor exterior si sa acorde atentie partenerului. Odata ce isi gasesc perechea, insa, incet-incet intervine adesea neglijenta in relatie. Rutina zilnica, oboseala sau grijile ajung sa domine in relatie si niciunul dintre parteneri nu se mai uita in oglinda si nu se mai gandeste la nevoile celuilalt.

Iata cum poti evita sau combate neglijenta in cuplu:

1 Ia exemplu de la tine, cel din trecut

Aminteste-ti de vremea in care foloseai un serviciu de dating online si mergeai la intalnit dupa un adevarat ritual de infrumusetare. Cat timp a trecut de cand te-ai bucurat ultima oara de ceea ce vezi in oglinda? Cel care erai odata nu este o fantoma a trecutului. Gandeste-te la prezent si investeste in relatia ta investind in tine. Aspectul tau exterior poate sa reaprinda flacara in relatie sau poate sa ucida pasiunea.

2 Priveste-ti partenerul dintr-un alt unghi

Nu considera ca ti se cuvine tot ceea ce ai. Daca te-ai obisnuit cu partenerul de viata si consideri ca este al tau pentru totdeauna, gandeste-te ca orice se poate intampla in viitor. Cand foloseai un site de dating online pentru a cunoaste oameni noi, odata ce ti-ai intalnit perechea, aceasta ti s-a parut cu totul diferita fata de restul lumii. Este bine sa ai mereu in minte unicitatea omului iubit si sa-l apreciezi pentru calitatile sale. Daca sunteti prea obisnuiti unul cu altul, este posibil sa deveniti delasatori, trecandu-va relatia pe plan secund, in avantajul copiilor, joburilor etc.

3 Fa-ti fericit partenerul de viata

Neglijenta in cuplu apare nu numai in legatura cu propriul aspect exterior, dar si in ceea ce priveste felul de a te comporta cu partenerul de viata. Poate ca la inceputul relatiei duceai gunoiul zilnic si faceati impreuna treburile in gospodarie. Daca intre timp lucrurile s-au schimbat, fa tot posibilul sa-ti rascumperi greselile.

Afla nevoile si dorintele persoanei iubite asa cum faceai cand v-ati cunoscut pe un site de dating online. In mod sigur exista multe lucruri pe care le poti face pentru ca partenerul tau sa fie fericit.

4 Schimba programul zilnic

Adesea, neglijenta apare in cuplu atunci cand cei doi renunta la relatia lor de cuplu in favoarea copiilor sau altor lucruri considerate mai importante. Daca simti ca nu ai timp niciodata de voi doi, aminteste-ti cate eforturi faceai in trecut pentru a avea timp sa comunici pe site-ul de dating online, indiferent de cat de tarziu era sau de cat de grea fusese acea zi la serviciu.

In acelasi fel, acum este momentul sa faci un efort pentru a-ti schimba programul. Gaseste timp pentru tine si partener, ca pe vremea serviciului de dating online. Cu putin efort, o seara petrecuta in doi, in deplina relaxare, va poate aminti motivele pentru care sunteti impreuna.

5 Nu neglija viata sexuala

O relatie implinita este o relatie cu o viata sexuala sanatoasa. Fa tot posibilul pentru ca aceasta arie existentiala sa nu aiba de suferit. Indiferent ca v-ati cunoscut pe un site de dating online sau in alta parte, sexul face mereu parte din dorintele si nevoile oricarui om. Fii deschis la lucruri noi astfel incat sa scapi de rutina din dormitor.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply