Matrimoniale

Dating online: regula de 48h dupa prima intalnire

By noiembrie 14, 2012 No Comments

Daca ai cunoscut pe cineva pe un site de dating online si ati avut prima intalnire, s-ar putea sa te intrebi daca este cazul sa respecti regula celor 48 de ore pana cand sa-ti suni noul partener. Exista o intreaga dezbatere pe aceasta tema si parerile sunt impartite. Exista, insa, cateva explicatii pentru regula celor 2 zile dupa prima intalnire.

1. 48h inseamna timp de gandire pentru amandoi

Dupa prima intalnire cu cineva cunoscut pe un site de dating online, aveti amandoi sansa sa petreceti un timp singuri si sa va ganditi la cum a fost. Impresiile facute pe loc si cele avute dupa rememorarea intalnirii pot sa difere. In cele doua zile de pauza, va ganditi daca este cazul sau nu sa continuati.

2. In 48h aveti un respiro

Dupa o prima intalnire cu cineva cunoscut printr-un serviciu de dating online, se poate sa simti nevoia de un respiro. Poate vrei sa iesi cu prietenii si sa povestiti sau sa te pregatesti pentru urmatoarea intalnire. Ai putea chiar planifica o mica surpriza daca vrei sa faci un gest frumos.

3. Ii oferi partenerului spatiu

Uneori, oamenii au nevoie de spatiu personal si se sperie sau sunt deranjati de insistente. Daca astepti 2 zile dupa prima intalnire cu o persoana cunoscuta pe un site de dating online, ii arati ca o respecti si ca ii acorzi spatiu. In acest fel, ai posibilitatea sa o faci sa te doreasca mai mult in loc sa o sufoci cu atentia ta.

4. 48h este un ragaz echilibrat

De multe ori, 24h este un timp prea scurt, iar 3 zile inseamna prea mult pentru o asteptare. Dupa prima intalnire, indiferent ca ai cunoscut acea persoana pe un site de dating online sau in alta parte, va exista acea asteptare stresanta: ma suna sau nu ma suna? Termenul de 48 de ore este unul echilibrat, nici prea mult, nici prea putin.

Daca o cauti a doua zi, poti parea grabit si chiar disperat. Daca astepti 3 zile, s-ar putea ca prietenii acelei persoane sa-i fi spus deja sa renunte. O asteptare de 3 zile poate sa te faca sa pari o persoana dificila, indiferenta sau increzuta, care nu acorda atentie decat foarte greu.

5. Regula este cunoscuta

Oamenilor le plac lucrurile previzibile atunci cand acestea inseamna ceva sigur si stabil. Este mai usor pentru cineva sa accepte o regula cunoscuta in general decat sa se supuna unor reguli dificil de inteles. Daca ai cunoscut pe cineva pe un site de dating online, se poate sa se astepte sa primeasca telefonul tau abia dupa 48h.

Tu ce parere ai despre regula celor 48 de ore dupa prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply