Matrimoniale

Dating online: reguli moderne pentru prima intalnire

By noiembrie 24, 2012 No Comments

Planuirea primei intalniri poate fi destul de stresanta, mai ales daca partenerul tau este o persoana pe care ai cunoscut-o pe site-ul de dating online si pe care vrei sa o impresionezi si fata in fata. Pentru ca intalnirea sa fie perfecta si sa te simti bine alaturi de aceasta persoana, ar fi bine sa tii cont de un set de reguli care se aplica intalnirilor moderne.

Ce sa faci pentru prima intalnire

1. Intalniti-va intr-un loc public, in care ai mai fost si in care te simti bine. Nu trebuie neaparat sa fie cel mai luxos sau cel mai ieftin.

2. Incearca sa ajungi singura la locul intalnirii. Poate fi destul de tentant sa il lasi pe partener sa te ia de acasa cu masina, insa oricat de multa incredere te-a facut sa ai in el, in timpul discutiilor de pe site-ul de dating online, ar fi mai bine sa fii totusi precauta.

3.Nu uita ca partenerul tau se simte la fel de emotionat. Este adevarat ca babatii sunt mai increzatori si nu isi fac prea multe probleme la prima intalnire, insa emotiile nu ii ocolesc. Chiar daca pe site-ul de dating online ti-a lasat impresia ca nimic nu il poate face sa se simta stanjenit, lucrurile nu stau deloc asa. Astfel, evita sa te simti stinghera in prezenta lui si repeta-ti, in gand, faptul ca si el se simte la fel ca tine.

4. Fii pregatita. Umple-ti portofelul cu suficienti bani incat sa iti ajunga pentru a-ti plati masa si taxiul pana acasa.

Chiar daca pare un tip dragut pe site-ul de dating online si chiar se dovedeste a fi la fel si fata in fata, oricand pot interveni situatii neplacute, care nu tin neaparat de cat de gentleman este partenerul tau.

5.Relaxeaza-te si distreaza-te. In ciuda faptului ca este recomandat sa fii atenta la anumite detalii, nu uita totusi sa te distrezi si sa incerci sa descoperi mai mult persoana care te-a incantat inca de la prima discutie de pe site-ul de dating online.

Ce sa nu faci la prima intalnire

1.Nu stabili sa va intalniti intr-un loc foarte aglomerat. Nu confunda niciodata un loc public cu unul aglomerat. Ideea este sa incerci sa il cunosti pe el cat mai bine, nu sa incerci sa te feresti de alte persoane din bar/pub sau sa tipi suficient de tare incat el sa te auda si sa inteleaga ce vrei sa ii spui.

2.Nu iti verifica telefonul prea des. Chiar daca astepti un telefon important sau prietena ta trece printr-o criza emotionala, ar fi bine sa nu iti verifici telefonul la fiecare 5 minute. Gestul arata lipsa de respect fata de partenerul tau, iar impresia buna pe care si-a facut-o despre tine pe site-ul de dating online va fi spulberata in numai cateva clipe.

3.Nu consuma prea mult alcool. Te gandesti ca este seara si oricum ti-ai propus sa te destinzi, insa evita sa consumi mai mult de un pahar cu alcool. Nu uita ca alcoolul te relaxeaza foarte mult si te transforma intr-o persoana dezinhibata… multa prea dezinhibata, poate, pentru o prima intalnire. Nu ai vrea ca el sa te vada intr-o astfel de ipostaza chiar de la inceput.

4.Nu il plictisi cu povestea vietii tale. Poate ca pare incantat de ceea ce ii povestesti, insa ar fi bine sa mentii totusi o urma de mister si sa pastrezi anumite detalii pentru orele pe care le veti petrece impreuna dupa aceasta prima intalnire sau pentru alte conversatii viitoare pe site-ul de dating online.

Tu ce reguli aplici la prima intalnire si ce sfaturi ai da prietenilor tai?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply