Matrimoniale

Dating online: semne ca el vrea sa fiti doar prieteni

By iulie 26, 2012 No Comments

Esti in cautarea barbatului ideal pe un site de dating online, si pare ca l-ai gasit, insa ai impresia ca el nu isi doreste o relatie de la tine? Este foarte posibil ca acesta sa fie foarte prietenos cu tine, sa iti dea multa atentie, insa sa para totusi ca are anumite retineri, iar relatia voastra nu trece de pragul site-ului de dating online?

Iata cateva dintre semnele pe care el ti se le da atunci cand te place, dar isi doreste sa fiti doar prieteni:

Iti povesteste doar lucruri generale

Vine de la munca si incepe sa iti povesteasca doar despre ce a vazut in trafic sau ce nebunie a facut cu colegii in masa de pranz, insa niciodata nu iti povesteste despre prietenii lui din copilarie, despre familia lui, despre planurile de viitor sau fosta lui iubita? Cu siguranta nu isi doreste sa intri prea adanc in viata lui si sa cunosti anumite detalii, care il pot face vulnerabil in fata ta.

Daca discutiile de pe site-ul de dating online se rezuma la subiecte banale, fara o importanta prea mare, cel mai probabil isi doreste de la tine o simpla relatie de prietenie.

Pare foarte sociabil, dar nu dragastos

Este destul de prietenos si sociabil, insa nu gesturi dragastoase si nici vorbe care sa te faca sa crezi ca te place sau ca si-ar dori sa fie cu tine. Un barbat care place foarte mult o femeie si care isi doreste o relatie cu aceasta, nu se jeneaza sa spuna ce isi doreste, cu atat mai putin in cadrul unei conversatii de pe site-ul de dating online.

Daca el nu da niciun semn ca si-ar dori ceva mai mult de la tine, iar toate discutiile voastre sunt simple si nu trec de un anumit prag, cel mai probabil el nu te vrea alaturi de el, ca pe o femeie, ci vrea doar sa socializeze cu cineva atunci cand simte nevoia. Iar tu esti cea mai potrivita persoana.

Iti spune ca nu isi doreste o relatie serioasa

Daca in timpul discutiilor de pe site-ul de dating online el iti spune ca nu vrea si nu cauta o relatie serioasa, dar ca isi doreste sa aiba cat mai multi prieteni si sa cunoasca oameni noi, nu mai trebuie sa ai niciun dubiu. Totusi, este foarte posibil ca pe masura ce discutati, el sa te priveasca altfel si sa isi schimbe parerea.

Iti vorbeste despre alte fete

Nu ti-a dat de inteles ca ar vrea ceva de la tine, iti vorbeste frumos, dar mai mult decat atat, iti vorbeste despre alte fete si iti cere sfaturi cu privire la acestea. Din pacate, in acest moment stii ca el nu isi doreste de la tine decat discutii pe site-ul de dating online si eventual un consilier pentru problemele sentimentale.

Iti spune ca te-ai potrivi cu prietenul lui

Dupa multe discutii pe site-ul de dating online, el iti trimite o poza cu cel mai bun prieten al lui si iti spune clar ca te-ai potrivi foarte bine cu acesta? Este clar ca nu te vede ca pe o eventuala partenera. Daca vrei sa il cunosti pe prietenul lui ramane la latitudinea da, insa cel mai bine este sa iti mai incerci inca o data norocul pe site-ul de dating online.

Te invita in oras cu gasca de prieteni

Te place foarte mult si te considera o tipa interesanta, motiv pentru care ar vrea sa faci parte din gasca lui. Daca el te invita la o zi de distractie alaturi de gasca lui, cel mai probabil nu te vede ca pe o iubita, ci ca pe o prietena foarte buna.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply