Matrimoniale

Dating online – subiecte potrivite pentru prima discutie

By iulie 10, 2012 No Comments

Site-urile de dating online se numara printre cele mai bune variante de a intalni oameni noi si interesanti. Totusi, daca vrei sa ai succes pe un site de dating online si sa impresionezi o persoana care iti place foarte mult, trebuie sa abordezi subiectele potrivite.

Lucrurile de baza

Inainte de orice, trebuie sa incerci sa descoperi persoana de pe site-ul de dating online. Dupa ce vezi cum arata, incearca sa afli cat mai multe lucruri despre aceasta. De unde este, unde a crescut, in ce zona locuieste etc. De asemenea, lasa-l pe celalalt sa te descopere si raspunde-i sincer la toate intrebarile pe care ti le adreseaza.

Totusi, evita sa ii oferi informatii prea multe si prea precise inca din prima zi in care vorbiti. Evita sa ii dai persoanei in cauza adresa ta de acasa, fie ca esti in acel moment acasa sau nu. Invata sa fii precaut si sa te deschizi treptat, mai ales cu informatii prea personale.

Hobby-uri si pasiuni

Hobby-urile si pasiunile ii leaga pe oameni, mai ales cand acestia se descopera pe un site de dating online. Intreaba-l pe partenerul de discutii de pe site-ul de dating online care sunt pasiunile sale si ce ii place sa faca pentru a iesi din rutina. In acest fel poti descoperi daca esti compatibil cu cealalta persoana sau daca nu aveti lucruri in comun. Totusi, nu renunta inca din prima clipa in care iti spune ca adora sporturile extreme, in timp ce tu esti o persoana foarte comoda, iar singurul sport extrem pe care il practici sunt cumparaturile online.

Invata sa acorzi timp unei discutii pe site-ul de dating online, pana in momentul incare observi ca ajungeti la anumite puncte comune, care va pot aduce mai aproape.

Filme si muzica

Adu in discutie filmele preferate sau discutati despre cele mai recent vazute si faceti impreuna un review pentru acestea. De asemenea, va puteti face recomandari, cu cele mai bune sau complexe si impresionante. De asemenea, muzica reprezinta un punct comun pentru multi oameni. Face-ti schimb de melodiile preferate si discutati despre artistii preferati. Evitati sa intrati in discutii de cancan, desi poate pentru o femeie poate fi destul de tentant si captivant.

Activitati obisnuite

Povesteste-i despre programul tau dintr-o zi obisnuita si eventual despre ce obisnuiesti sa faci in weekend. De asemenea, ii poti povesti despre locurile pe care le frecventezi si unde iti place sa mergi cu prietenii. Indeamna-ti partenerul de discutii sa faca acelasi lucru. In acest fel vei vedea daca, in eventualitatea unei relatii, sunteti compatibili din acest punct de vedere sau ar trebui sa faceti compromisuri.

Familie

Chiar daca momentan sunt doar la nivelul de discutii pe un site de dating online, discutiile despre familie sunt potrivite. Intreaba-l pe partenerul de discutii daca are frati, surori, nepoti si care este relatia cu acestia. In acest fel poti afla daca ii plac copiii si daca este un om care adora sa aiba o familie si sa fie inconjurat de aceasta.

Dincolo de aceste subiecte, veti reusit singuri sa ajungeti la alte puncte si teme pe care sa le abordati, intr-un timp foarte scurt.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply