Matrimoniale

Dating online: surprize pe care sa i le faci de ziua lui

By septembrie 12, 2012 One Comment

Se apropie ziua partenerului pe care l-ai cunoscut pe site-ul de dating online? Fie ca va cunoasteti de foarte putina vreme, fie ca aveti o relatie de cateva luni, este neapartat nevoie ca prima lui aniversare alaturi de tine sa fie una memorabila.

Aici intervii tu si este cazul sa te pregatesti pentru o surpriza de proportii sau pentru cateva surprize mai mici.

Mesaje pe site-ul de dating online

Dincolo de marea surpriza pe care urmeaza sa i-o pregatesti, lasa-i cateva mesaje pe site-ul de dating online, dar si pe telefon. Cu siguranta in acest fel nu se va gandi ca ii pregatesti ceva si ca incerci doar sa ii faci cateva mici bucurii care sa ii infrumuseteze ziua.

Iesire la paintball

Cel mai probabil iubitul tau nu a fost de multe ori la paintball, insa poti afla aceste detalii in timpul discutiilor de pe site-ul de dating online. Afla si daca isi doreste acest lucru, iar daca raspunsul este unul pozitiv, ar fi bine sa pregatesti o intalnire surpriza. Roaga-l sa se imbrace casual si sa te urmeze. Poti face o surpriza doar pentru voi doi sau ii poti chema si pe prietenii lui cei mai buni.

Atunci cand discutati pe site-ul de dating online cere-i mai multe detalii despre prietenii lui. Este de ajuta sa le afli numele pentru a-i contacta si pentru a le face tuturor o surpriza. In acest fel iubitul tau isi va da seama cat de mult conteaza pentru tine ceea ce spune el.

Karting

Chiar daca nu esti o impatimita a curselor cu masini, kartingul va fi si pe placul tau. Aici nu trebuie sa tii cont de nicio regula, iar iubitul tau va adora acest lucru. Daca in timpul unei intalniri pe site-ul de dating online el a mentionat ca si-ar dori o astfel de experienta, nu ar trebui sa faci niciun pas inapoi. Indiferent de sezon, vei gasi spatii pentru karting pootrivite. Vara si primavara acestea sunt amenajate in parcuri, iar toamna le vei gasi in parcarile supraetajate din maill-uri.

Pentru mai multe detalii si idei de surprize pentru ziua de nastere, incearca sa il intrebi, cat mai subtil, chiar pe iubitul tau atunci cand vorbiti pe site-ul de dating online. Poti incepe sa ii spui “de ziua mea mi-as dori…” Cu siguranta discutia va ajunge in punctul in care el iti va spune cum si-ar imagina cea mai frumoasa surpriza.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Liyana spune:

    Im about the same age and ive never had one. To be honest, most of the pelope that i know who dated at a young age didnt have good realtionships. The worked for about a week before they broke up. Personally, id rather have a long meaningful relationship at a late age than a bunch of meaningless relationships at a young age. Hope this helps.

Leave a Reply