Matrimoniale

Dating online: te intalnesti cu un baiat sau cu un barbat?

By noiembrie 21, 2012 No Comments

In spatele unui monitor, barbatii de pe siteul de dating online pot parea adevarati macho, insa cand ajungi sa ii cunosti in realitate, iti dai seama ca nu sunt suficient de maturi pentru o relatie de lunga durata. Pentru a-ti da seama daca te intalnesti cu un baiat sau cu un barbat in toata regula trebuie sa treci prin mai multe situatii, sa-i analizezi comportamentul si sa pui in balanta plusurile si minusurile sale.

Iata cateva semne care iti arata daca cel pe care l-ai intalnit pe siteul de dating online este baiat, adica imatur si vulnerabil, sau daca este barbat, adica sigur pe sine, matur si capabil sa ia decizii.

1. Cum se comporta cand il inviti sa-ti cunoasca familia

Esti de ceva timp intr-o relatie cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe siteul de dating online si te decizi sa il aduci acasa pentru a-ti cunoaste familia.

Daca se fastaceste si ezita sa accepte invitatia sau spune ca este prea devreme pentru acest pas, inseamna ca ai de a face cu un baiat.

Daca accepta pe loc si chiar se bucura ca vrei sa-ti cunoasca familia, inseamna ca este un barbat responsabil, care vrea sa aiba o relatie de lunga durata cu tine.

2. Cum te invita in oras

Ai o seara libera la dispozitie si ii comunici acest lucru partenerului tau de pe siteul de dating online.

Daca ezita sa te invite in oras, pe motiv ca nu stie la ce ora poate trece sa te ia, inseamna ca este baiat. Nu-i sta gandul la lucruri serioase, ci vrea doar o relatie pasagera.

Barbatul, in schimb, te va anunta ca vrea sa iasa cu tine in oras cu cel putin o zi inainte.

3. Cum reactioneaza cand ii propui sa fie partenerul tau la un eveniment

Ai o nunta in familie si vrei sa il inviti pe partenerul tau de pe siteul de dating online sa te insoteasca. Daca spune ca are planuri in ziua respectiva sau accepta, apoi te anunta ca a intervenit ceva urgent si nu te mai poate insoti, este foarte posibil sa fie doar un baiat indecis.

Barbatul intelege ca evenimentul respectiv este important pentru tine si te va insoti oriunde va fi nevoie.

4. Cum se comporta cand esti racita

Iei legatura cu partenerul tau de pe siteul de dating online si ii spui ca te-a lovit o raceala puternica. Daca este baiat, va spune ca nu trece pe la tine, pentru a nu lua boala.

Daca este barbat, va veni la tine cat poate de repede cu o punga de medicamente si un buchet de flori.

Tu ai cunoscut pe siteul de dating online un barbat care se comporta precum un baiat?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply