Matrimoniale

De ce apeleaza barbatii insurati la site-uri de matrimoniale?

By mai 15, 2012 2 Comments

Multi dintre acesti barbati intra pe un site de matrimoniale din pura curiozitate, in timp ce altii au motive ceva mai profunde si serioase pentru care apeleaza la aceste servicii online!

Testosteronul

Testosteronul barbatilor pare sa nu se “inteleaga” atat de bine cu ideea de monogamie si intra adesea in conflict cu secretia oxitocinei in creier.

Acest lucru inseamna niveluri mai mari de testosteron si mai scazute de oxitocina, ceea ce il determina pe un sot sa caute placere imediata si sa se concentreze pe satisfacerea nevoilor imediate si doar atat, fara a se gandi la consecinte.

Oxitocina

Unii barbati pot da vina pe nivelul de oxitocina din organism, pentru a justifica in fata sotiilor profilurile aparute peste noapte pe site-uri matrimoniale.

Oxitocina este hormonul care favorizeaza monogamia, deoarece este eliberat in timpul actelor sexuale si in urma interactiunilor si afectiunii primite de la sotii.

Acei soti care sunt neglijati de partenerele de viata, nu au parte de “portia” de oxitocina care sa-i faca sa ramana fideli si atunci prefera sa caute in alte parti ceea ce le lipseste acasa.

Oportunitatea

Unii barbati isi insala sotiile, deoarece au ocazia si puterea de a face asta.

Unii dintre ei fie au prea mult timp liber la dispozitie, altii sunt barbati puternici si fac acest lucru pentru a demonstra ca pot, in timp ce o alta categorie apeleaza la aceste servicii online pentru ca au sotii care sunt mai mult plecate de acasa, in delegatii, ori muncesc prea mult.

Oricare dintre aceste motive creeaza ocazii perfecte pentru ca barbatii casatoritii sa caute alte femei pe site-uri de matrimoniale.

Sentimentul de inferioritate

Un alt motiv de infidelitate, care-i face pe barbati sa caute aventuri cu alte femei, pe site-urile de matrimoniale, consta in sentimentul de inferioritate pe care il creeaza unele sotii barbatilor lor.

Acestia sunt nefericiti si neimpliniti si cauta in alta parte ceea ce nu primesc acasa – apreciere, afectiune etc.

Vor sa fie apreciati si sa scape de trairile neplacute pe care i le provoaca o sotie puternica, dominanta, iar site-urile de matrimoniale le ofera oportunitatea perfecta sa gaseasca femei care sa-l faca sa se simta bine.

Satisfacerea fanteziilor homoerotice

Site-urile de matrimoniale reprezinta o cale perfecta prin care barbatii casatoriti heterosexuali isi pot indeplini o fantezie erotica ascunsa, aceea de a avea parte de o experienta homosexuala.

Nu inseamna neaparat ca barbatii respectivi sunt bisexuali sau homosexuali, deoarece exista cazuri in care acestia sunt interesati de experienta actului sexual in sine si nu de cautarea unui partener de relatie.

Site-urile de matrimoniale ofera oportunitatea barbatilor insurati sa-si indeplineasca unele dintre cele mai ascunse dorinte sexuale sub anonimat deplin si reprezinta mediul perfect si rapid in care pot gasi un partener pentru sex ocazional sau “aventura de-o noapte”.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • TANTA spune:

    Dandy e trendy? sau user?

  • Dandy spune:

    uuuu .site de matrimoniale! ee: traddafirna, cristina, ai dreptate, femeile se pricep tare bine sa complice lucrurile am observat niste chestii care ma pun pe ganduri:unii barbati sunt misogini. intre femei exista exceptii.viata e o jungla. . shit happens! si astea toate, intr-o singura zi! :vacar:

Leave a Reply