Matrimoniale

De ce apeleaza femeile maritate la site-uri de matrimoniale?

By mai 15, 2012 4 Comments

Motivele pentru care femeile maritate apeleaza la site-uri de matrimoniale difera de cele ale barbatilor, in mai multe privinte. Chiar daca scopul final este acelasi, cel de a cauta o aventura sau a insela, exista mai multe motive pentru care femeile casatorite recurg la acest gest si apeleaza la astfel de servicii online.

Relatia lor a devenit plictisitoare si monotona

Plistiseala sau monotonia din casnicie este un motiv esential pentru care femeile maritate prefera sa caute compania altor barbati,in special pe site-uri de matrimoniale.

Adesea, casniciile care in aparenta sunt fericite si reusite, ascund de multe ori neajunsuri si nemultumiri ale cuplului, adica probleme matrimoniale, care sunt cu usurinta disimulate in public, dar care le determina pe femei sa insele si sa caute in alta parte ceea ce nu au acasa.

Nu sunt satisfacute sexual

Poate sa fie totul bine si frumos in casnicie, sotii sa se inteleaga bine, sa se iubeasca, dar daca in pat lucrurile scartaie, atunci apare un motiv pentru a insela.

Chiar daca se considera ca barbatii insala mai mult decat femeile, adevarul este ca incompatibilitatea sexuala le indeamna si pe femei sa recurga la aventuri sexuale pentru a-si satisface nevoile.

Site-urile de matrimoniale le permit femeilor sa gaseasca parteneri pentru a-si pune in practica dorinta si pentru a gasi implinirea sexuala.

Se simt neglijate si neiubite

Femeile care sunt neglijate de soti, nu sunt intelese si simt ca nu mai sunt iubite, ajung sa-si indrepte atentia spre site-uri de matrimoniale, unde cauta nu neaparat o aventura sexuala, ci o persoana care sa-i ofere atentia de care are nevoie.

Este vorba de a insela emotional si nu sexual, deoarece ele nu cauta, cel putin nu in prima faza, sexul, ci implinirea emotionala. E adevarat ca cele mai multe aventuri care incep emotional ajung sa se sfarseasca in pat sau chiar sa ia o amploare mai mare, acesta fiind un risc pe care orice persoana care insala trebuie sa si-l asume.

Sunt curioase

Curiozitatea, specific umana, le predispune pe femei la infidelitate. Multe aventuri incep din curiozitate si ajung sa se transforme, pentru multe femei casatorite, in relatii serioase si chiar in motiv de divort.

Au probleme de comunicare in cuplu

Problemele de comunicare conduc la cele mai multe conflicte matrimoniale si neintelegeri in cuplu.

Atunci cand partenerii nu reusesc sa vorbeasca deschis si sincer despre problemele cu care se confrunta, despre nemultumiri si alte dificultati ale relatiei de cuplu, apar situatii tensionate, care sfarsesc adesea prin certuri, tipete, scandaluri si alte neintelegeri matrimoniale.

In aceste conditii, femeile ajung adesea in bratele altui barbat, pe care il gasesc foarte usor pe un site de matrimoniale. Ele cauta un substitut, o varianta mai buna a sotului, dar in primul rand un om caruia sa ii poata impartasi toate gandurile si trairile lor.

Vor sa se razbune

Exista si femei care ajung sa fie infidele din vanitate. Daca au fost inselate de sotii lor, vor sa le plateasca cu aceeasi moneda.

Site-urile de matrimoniale reprezinta mediul perfect pentru a gasi o persoana anonima, disponibila pentru o astfel de aventura, cu ajutorul careia sa razbune fapta comisa de parteneri.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • cihodaru catalina spune:

    Noi femeile cautam in general pasiunea dragoste senzualitate .cautam sa facem dragoste nu sex .nu sa vedem cum va moare la intrare sau sa va auzim yuc aia yuc cealalta in pat .unii dintr- e voi nici cuni nu stiti face .doi ce nu primesti acasa primesti in alta parte .mie spre exemplu imi plac barbatii tineri .de ce ? Sunt haiosi dulci inteligenti tandrii romantici pasionali nu le moare la intrare si sunt de cursa lunga in pat.a si am uitat nu sforaie .deci puteti comenta cit de rautacios vreti asta e daca nu sunteti buni la pat mergem in alta parte .Ura si la gara.

  • Rafael spune:

    NU momente, NU peoriade ci Avantaje obtinute fara munca, adica efort, adicatelea intelepciune. Cu alte cuv. se foloseste de ceea ce specia ii ofera, in general MAI Prost. Un fel de privilegiu(MARE)al locului 2. Oftica pt.acest loc 2, ii stabilizeaza, cristalizeaza pozitia..in viata! De aici si inferioritatea ACCEPTATA. Pozitie dupa care inteapa tot ceea ce prinde(la locul si timpul potrivit).Iertata mi fie viziunea, cine oare ar putea sa ma contrazica!? 0723014541

  • Iman spune:

    corect, si ele e oameni!..ce-i aia..’a fi prost’?a fi pe langa lgcoia? )ma faci sa rad, Dobro. arata-mi si mie pe cei care sunt cu lgcoia. sau in lgcoia, cum vrei sa zici. arata-mi si mie, sa-ti demonstrez contrariul…cum..adica..’a simti’, a gandi’..? tu ce gandesti, nu simti mai intai? nasol, atunci.poti sa simti, fara sa gandesti? pai cum iti dai seama ca simti?ihm, nu-i de colea, ce ne intrebi tu..nu-i usor de raspuns. da’ ce participare! 54 de raspunsuri.

Leave a Reply