Matrimoniale

De ce nu trebuie sa spui cati parteneri sexuali ai avut

By ianuarie 8, 2013 One Comment

Numarul de parteneri sexuali este inca privit ca un subiect tabu, mai ales pentru primele intalniri online. Foarte multi ajung la concluzia ca numarul persoanelor care au ajuns in patul lor ar trebui sa ramana secretul lor, indiferent ca este vorba despre o singura persoana sau despre 15.

Chiar daca actualul tau partener este o persoana deschisa la minte si consideri ca nu te-ar judeca luand in considerare acest aspect, ar fi indicat sa tii cont de toate consecintele unor discutii pe marginea acestui subiect.

Astfel de discutii pot avea atat avantaje, cat si dezavantaje. Descopera mai jos care sunt acestea.

Intalniri online: avantaje ale discutiilor sincere

Chiar daca nu este deloc recomandat sa spui cati parteneri sexuali ai avut inca de la primele intalniri online, daca tii totusi sa fii sincer cu partenerul, acesta va aprecia faptul ca asterni adevarul pe tava si ca nu ai de gand sa ii ascunzi absolut nimic.

In mod cert el se va bucura sa stie ca ii acorzi suficienta incredere incat sa ii spui un lucru atat de intim. Totusi, nu uita ca aceste discutii ar trebui sa aiba loc doar dupa ce ati iesit impreuna de cateva ori, iar cealalta persoana a putut sa isi faca o parere buna despre tine, astfel incat aceasta informatie sa nu cantareasca intr-un mod negativ.

In acest fel, intre voi nu vor exista secrete, iar acest lucru arata ca va asumati responsabilitatea pentru faptele voastre.

Partenerul tau va aprecia acest aspect, dar numai in cazul in care este o persoana deschisa si suficient de matura.

Intalniri online: dezavantaje ale discutiilor sincere

Este foarte posibil ca partenerul tau sa nu fie incantat de faptul ca tu ai facut sex cu alte 20 de persoane, mai ales in conditiile in care el a fost numai cu alte doua persoane. Acest lucru depinde foarte mult de fiecare persoana in parte, de modul in care priveste lucrurile si de ce fel de partener isi doreste alaturi.

Inca de la primele intalniri online, partenerul ar putea sa considere ca esti o persoana instabila, incapabila sa aiba o relatie serioasa si de lunga durata si care se ascunde in spatele unor relatii scurte, trecatoare.

In principiu ar trebui sa il simti pe partenerul tau si sa incerci sa iti dai seama ce fel de om este. Daca ai chiar si cea mai mica urma de indoiala ca nu ar trebui sa discuti aceste lucruri, cel mai bine este sa iti asculti instinctul si sa nu dezvalui numarul partenerilor sexuali pe care i-ai avut de-a lungul timpului.

Sunt sanse foarte mari ca in prima faza partenerul tau sa nu para deranjat de numarul partenerilor pe care i-ai avut inainte de el. Pe de cealalta parte, de-a lungul timpului, dupa ce va obisnuiti suficient de mult unul cu celalalt, el ar putea incepe sa iti reproseze faptul ca ai prea multa experienta sau ca “ti-au calcat pragul” prea multe persoane de sex opus.

Cel mai indicat este sa tii doar pentru tine aceasta informatie si sa ramana micul tau secret.

Tu discuti cu iubitul/iubita despre numarul fostilor parteneri sexuali? Ai avut vreo experienta neplacuta ca urmare a acestui fapt?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • GIOVANNI spune:

    DA ASA ESTE CREZAND CA FIIND SINCER SI DEZVALUINDU-MI UN SECRET CE TREBUIA SA-L DUC CU MINE IN ETERNITATE , AM FACUT CE-A MAI MARE GRESEALA. LA INCEPUT PARTENERA S-A AMUZAT DAR IN FOARTE SCUT TIMP TOTUL S-A INTORS IMPOTRIVA MEA CA UN BUMERANG. DECI E BINE S-O FACI PE NESTIUTORUL CA VEI OBTINE ATATA ATENTIE INCAT NICI NU VA INCHIPUITI.

Leave a Reply