Matrimoniale

Decorarea casei de Valentine’s Day: 4 idei romantice pentru cuibusorul tau de nebunii

By ianuarie 23, 2014 No Comments

Valentine’s Day este o ocazie numai buna pentru a da casei tale o noua infatisare, fie ea si una temporara. Sfantul Valentin este singurul moment din an cand ai posibilitatea sa iti amenajezi cuibusorul de nebunii in asa fel incat sa emane romantism si spirit ludic prin toti porii. Scoate la iveala latura ta pasionala si inspira-te din ideile noastre pentru a crea un decor senzational de Valentine’s Day.

 

126772-11. Crengute cu inimioare
Atmosfera romantica de Ziua Indragostitilor poate fi creata cu ajutorul unor elemente din sfera dragostei si a iubirii. Astfel, din cadru nu ar trebui sa lipseasca inimioarele rosii sau de alta culoare.

Ceea ce este bine sa retii este ca decorul de Valentine’s Day nu ar trebui sa fie o povara financiara pentru tine, adica nu ar trebui sa cheltuiesti prea multi bani pentru a-l concepe. Trebuie doar sa ai imaginatie si sa folosesti lucruri pe care le ai la indemana in casa sau pe care le poti aduna de afara.

De exemplu, strange un brat de crengute si asaza-le intr-o vaza trasparenta. Din loc in loc agata cate o inimioara rosie din hartie, iar daca ai o instalatie cu luminite albe, gaseste-i un loc in aranjamentul tau.

 

126773-22. Masa indragostitilor

De Valentine’s Day iti poti surprinde partenerul cu o cina afrodiziaca, dar pana acolo este important sa aranjezi masa in asa fel incat sa fie in ton cu evenimentul.

Asaza o fata de masa alba, iar pe mijloc intinde un material negru.
Decoreaza masa cu lumanari albe si flori rosii, pentru a obtine un melanj cromatic desavarsit.

 

 

126774-3


3. Declaratii de dragoste

Cu ocazia Zilei Indragostitilor, ii poti face iubitului tau cea mai frumoasa declaratie de dragoste.
Noteaza pe cate o inimioara din hartie motivele pentru care il iubesti, apoi lipeste inimioarele pe usa de la dormitor sau pe oglinda din baie.

 

 

126775-4

4. Rasfat in doi

Nu trebuie sa te straduiesti foarte mult pentru a concepe un decor romantic de Valentine’s Day.
De exemplu, poti umple cada cu apa si poti imprastia petale de trandafiri rosii.
Stinge lumina si aprinde cateva lumanari, pregateste o sticla de vin sau de sampanie si doua pahare pe un platou si esti gata sa-i faci iubitului tau cea mai frumoasa surpriza de Ziua Indragostitilor.

 

 

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply