Matrimoniale

Despartiri moderne

By februarie 22, 2013 No Comments

dezbinarePe masura ce tehnologia castiga un loc tot mai important in viata de zi cu zi, au aparut modalitati noi de a trai online momente importante, chiar si despartirile. Afla ce efecte pot avea despartirile moderne, de la Facebook pana la site-urile de matrimoniale online.

Indiferent unde a inceput relatia, la o petrecere sau pe un site de matrimoniale online, comunicarea in cuplu are o componenta online tot mai importanta. Un cuplu a demonstrat pe YouTube cum se poate desfasura o despartire online in conditii bune, dar de cele mai multe ori repercusiunile despartirii in mediul online sunt mai neplacute.

Despartire de comun acord pe YouTube

Clipul devenit viral prezinta un cuplu care se desparte de comun acord, datorita unor diferente de opinie cu privire la dorinta de a avea copii.

Videoclipul emotionant, publicat de muzicianul care s-a despartit de iubita, este un mod inedit de a-i anunta pe cei dragi de despartire si a strans peste 630.000 de vizualizari pana in prezent.

 

Despartiri online in retelele sociale

Urmarile unei despartiri pe Facebook pot fi dureroase, mai ales atunci cand totul se petrece in public, iar prietenii si rudele pot vedea schimbarea statusului.

Indiferent daca ti-ai cunoscut partenerul pe un site matrimoniale online, pe Facebook sau la un eveniment social, cea mai buna modalitate de despartire este fata in fata, urmata in 24-48 de ore de schimbarea statusului relatiei in reteaua sociala.

Despartirea pe site-ul de matrimoniale online

O relatie inceputa pe un site de matrimoniale online poate fi incheiata tot la fel, doar atunci cand nu s-a ajuns nici macar la o intalnire.

Se aplica aceleasi reguli ca la Facebook: la o zi sau doua dupa ce ai discutat cu partenerul, poti reactiva pe site optiunea care arata ca esti in cautare de parteneri noi.

Importanta despartirii fata in fata

Chiar daca relatia s-a desfasurat pe o durata foarte scurta, cu doar cateva intalniri, despartirea fata in fata ii arata partenerului ca il respecti.

Un partener ignorat, anuntat prin SMS sau online de despartire, isi poate revarsa sentimentele negative si iti poate afecta reputatia online, de la site-ul de matrimoniale online pana la contul de Facebook.

Daca despartirea este complet amicala, poti chiar hotari impreuna cu partenerul cum si cand va fi anuntata online decizia.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply