Matrimoniale

Destinatii romantice de sarbatori pentru cupluri

By decembrie 17, 2012 No Comments

Daca nu ai planificat inca nimic pentru vacanta de sarbatori alaturi de partenerul de viata, mai ai inca o sansa. Iata care sunt destinatiile romantice recomandate pentru vacanta de Craciun si Revelion in 2013 daca alegi sa petreci cateva zile cu persoana iubita.

Dating online: Viena

Targul de Craciun de la Viena si orasul in sine reprezinta adevarate atractii pentru cuplurile din intreaga lume. Aici va veti bucura impreuna de Satul de Craciun din Maria-Theresien-Platz, intre Muzeul de Istoria Artei si Muzeul de Stiintele Naturii.

Orasul este imbracat in haine de sarbatoare pana la mijlocul lunii ianuarie si cu siguranta o vacanta in acest oras va va ajuta sa va apropiati foarte mult si sa va bucurati de momente de neuitat.

Dating online: Paris

Parisul este un alt oras pe care orice cuplu indragostit ar trebui sa il viziteze in perioada sarbatorilor. Luminitele si cafenelele accesorizate special pentru Craciun sunt doar cateva dintre elementele care conduc la instalarea unei atmosfere romantice, ideala pentru un cuplu indragostit.

Dating online: Praga

Praga se evidentiaza cu ajutorul institutiilor culturale si a artei care impanzeste orasul, insa mai mult decat atat, orasul arata superb in perioada sarbatorilor de iarna. Alaturi de partenerul de viata, te vei simti ca intr-un oras din alta epoca, dar totusi modern.

Magia sarbatorilor va va cuprinde fara indoiala daca veti ajunge in Praga.

Dating online: Amsterdam

Amsterdamul este un alt oras ideal pentru un cuplu in perioada de iarna. Aici puteti vizita, printre altele, targurile speciale de Craciun, dar si Muzeul Van Gogh (in care se gasesc lucrarile artistului) sau faimosul Muzeul de Stiinta NEMO.

Dating online: Bruges

Orasul belgian Bruges te va ajuta sa intri rapid in atmosfera sarbatorilor de iarna. Tu si partenerul tau va veti simti ca intr-o poveste pe stradutele frumos luminate si veti trai cu adevarat experienta unui Craciun ca in basme.

Dating online: Budapesta

Daca vrei o vacanta minunata in afara tarii, dar totusi nu prea departe de aceasta, Budapesta este o varianta excelenta. Orasul te va fermeca nu doar cu ajutorul luminitelor, ci si prin stilul arhitectural, prin cladirile impunatoare si plimbarile romantice de pe Dunare. Budapesta este un oras minunat in orice perioada, insa cu siguranta va va face sa va simtiti minunat in perioada sarbatorilor de iarna.

Dating online: Copenhaga

Daca ajungeti in aceasta iarna in Copenhaga ar fi bine sa vizitati si Gradina de Iarna din Glyptoteket, acolo unde veti descoperi una dintre cele mai mari colectii de sculpturi daneze si frantuzesti. In centrul orasului veti descoperi apoi Gradinile Tivoli, dar si impresionantul parc Baroque. Cu siguranta un singur weekend in Copenhaga nu va fi suficient pentru voi doi si veti dori sa stati acolo mai multe zile.

Tu unde iti vei petrece sarbatorile de iarna alaturi de persoana iubita? Care a fost cel mai frumos oras pe care l-ai vizitat, de-a lungul timpului, de Craciun sau Revelion si in care te-ai intoarce cu placere? Asteptam parerile si sfaturile tale.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply