Matrimoniale

Dilema de dating online: momentul potrivit pentru prima intalnire fata in fata

By august 15, 2012 No Comments

Odata ce ai cunoscut pe cineva ce pare potrivit pe un site de dating online, stabilirea primei intalniri poate fi primul moment dificil al relatiei. Afla mai multe despre cum sa alegi momentul potrivit pentru prima intalnire fata in fata.

Daca prima intalnire are loc cand stii foarte putine lucruri despre celalalt, se poate transforma rapid intr-o serie de momente jenante. Daca amani prea mult prima intalnire, in favoarea discutiilor pe site-ul de dating online sau a SMS-urilor, nivelul asteptarilor poate creste foarte mult, transformand momentele fata in fata intr-o dezamagire.

Care este momentul potrivit pentru prima intalnire

Indiferent daca ai cunoscut pe cineva pe un site de dating online sau pe o retea sociala, este recomandat schimbul de mesaje cel putin cateva zile. La polul opus, psihologii spun ca atunci cand unul dintre parteneri amana momentul mai bine de 2-3 saptamani, are probabil ceva de ascuns.

Obstacole de eliminat inainte de prima intalnire

Pentru ca prima intalnire sa fie un succes dupa o perioada scurta de cunoastere pe site-ul de dating online, este important ca discutiile online sa atinga mai multe puncte importante.

In primul rand, schimbul a mai multe poze, ofera amandurora sansa de a obisnui mai bine cu aspectul fizic al celuilalt. Cele din profilul de dating online sunt adesea alese pentru a oferi cea mai buna prima impresie si nu sunt complet reprezentative intotdeauna.

Primele discutii pot fi folosite si pentru a elimina partenerii potentiali ce ridica problema unei incompatibilitati ridicate, fie legate de programul zilnic, fie de alte criterii importante pentru fiecare.

Care este cea mai potrivita idee pentru prima intalnire?

Primele mesaje pe site-ul de dating online pot contine detalii importante despre hobby-urile si interesele celuilalt, ce-ti permit sa gasesti idei bune pentru prima intalnire.

Psihologii recomanda ca prima intalnire dupa ce ai cunoscut pe cineva pe un site de dating online sa fie relativ scurta, cat sa ofere fiorul primei discutii fata in fata fara sa duca la taceri lungi si la plictiseala. Stabilirea unei a doua intalniri pe loc atunci cand te simti bine la prima este aproape intotdeauna o idee buna.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply