Matrimoniale

Dilema de matrimoniale online: de ce tot amana prima intalnire?

By iulie 18, 2012 No Comments

Dupa ce ai cunoscut pe cineva pe un site de matrimoniale online, momentul primei intalniri poate fi magic, dar si usor tensionat. Ce faci insa daca partnerul amana de mai multe ori prima intalnire?

Prima intalnire cu cineva cunoscut pe un site de matrimoniale online

Este important sa programezi prima intalnire intr-un loc public, dupa ce ai stabilit ca persoana pe care ai intalnit-o pe site-ul de matrimoniale online are aceleasi asteptari ca si tine.

Amanarea ei poate prelungi anticiparea si uneori poate ascunde si alte probleme. Iata cele mai frecvente motive pentru care partenerul amana prima intalnire in mod repetat.

Exista complicatii sentimentale

Amanarea primei intalniri poate fi uneori un semn pentru faptul ca partenerul are o viata sentimentala complicata. Situatiile pot fi diverse: nu simte ca este pregatit pentru o relatie sau astepta un semn de la o alta persoana la care tine.

Daca simti ca exista o problema in acest sens, poate fi mai intelept sa cauti pe altcineva la fel de potrivit care este insa disponibil si nu amana prima intalnire intr-un mod egoist.

Te-a mintit

Tentatia de a manipula adevarul pe un site de matrimoniale online poate fi mare pentru unii, iar atunci cand vine momentul intalnirii, se tem ca vor dezamagi si incearca sa amane cat mai mult.

Atunci cand crezi ca profilul partenerului de discutie include si exagerari, poti mentiona intr-un mod plin de tact ca ai mai auzit de astfel de cazuri si ca nu este o problema majora pentru tine. In functie de gravitatea minciunii, poti decide daca merita sa continui sau nu.

Motive intemeiate

De cele mai multe ori, amanarea primei intalniri are motive intemeiate. Complicatiile profesionale sau urgentele il pot impiedica pe partenerul cunoscut pe un site de matrimoniale online sa respecte intalnirea propusa. Daca situatia se repeta insa de doua sau trei ori la rand, devine insa clar faptul ca tu nu esti momentan o prioritate.

Cum sa amani tu prima intalnire?

Daca te afli in situatia de a amana chiar tu prima intalnire, incearca sa-l anunti pe partenerul de discutie de pe site-ul de matrimoniale online cat mai din timp. Ca sa-l asiguri de interesul tau, incearca sa stabilesti un nou moment de intalnire chiar atunci cand il anunti ca o amanare este imposibil de evitat.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply