Matrimoniale

Este diferenta mare de varsta un obstacol pentru dating online?

By septembrie 13, 2012 No Comments

In timp ce cuplurile in care barbatul este mai in varsta sunt un obicei de mii de ani, cea mai noua tendinta legata de diferenta de varsta vizeaza cuplurile in care barbatul este mai tanar. Afla avantajele si dezavantajele unei relatii in care partenerii au o diferenta mare de varsta si daca acest lucru poate fi un obstacol pentru dating online.

Pentru multi, varsta este doar o cifra, ce semnifica experienta de viata, in timp ce pentru altii este un criteriu foarte important atunci cand vine vorba de dating online.

Avantajele diferentei mari de varsta

O diferenta mare de varsta poate fi elementul cheie pentru o relatie incitanta, in care fiecare partener beneficiaza de atuurile celuilalt. Stabilitatea financiara a partenerului mai in varsta este atragatoare pentru multi tineri, care il pot ajuta sa se mentina in forma si in tendinte din punct de vedere vestimentar.

Folosind un site de dating online, poti gasi mai usor un partener in limita de varsta dorita de tine, lucru ce nu este intotdeauna usor atunci cand ai prieteni si cunostinte de o varsta foarte apropiata de a ta.

Dezavantajele diferentei mari de varsta

In afara de reactiile apropiatiilor, ce sunt sunt intotdeauna pozitive, cele mai mari dezavantaje ale unei diferente mari de varsta tin de viziunea asupra familiei. Nivelul de maturitate diferit intre parteneri poate fi o problema, la fel ca si asteptarile de la timpul liber petrecut impreuna. La inceputul unei relatii ce a debutat prin dating online, aceste mici diferente pot parea nesemnificative, dar atunci cand relatia devine serioasa este important sa stabilesti alaturi de partener daca aveti aceleasi prioritati.

Diferenta de varsta pentru dating online

Avantajul oferit de site-urile de dating online tine atat de aflarea pe loc a varstei interlocutorului, cat si de stabilirea unor criterii de varsta pentru posibilii parteneri de discutie.

Prin dating online iti poti deschide orizonturile pentru o relatie in care partenerul are o diferenta mare de varsta, sau poti decide sa-ti limitezi mai mult alegerile, in functie de maturitatea emotionala si de preferintele proprii.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply