Matrimoniale

Esti mama singura? Cum sa ii spui noului partener ca ai un copil

By aprilie 29, 2014 No Comments

Esti mama singura Cum sa ii spui noului partener ca ai un copilAi fost mult timp singura, dupa un divort sau o despartire dureroasa, si ti-ai crescut copiii fara a te gandi la eventualitatea unei noi legaturi amoroase. Dupa un timp, insa, l-ai cunoscut pe el, poate chiar pe un site de matrimoniale, si ai inceput sa speri ca ti-ai putea resuscita viata amoroasa intrata intr-un con de umbra. Pe masura ce lucrurile devin tot mai serioase, te intrebi, totusi: cum ii spui ca ai copii?

Desi poate parea o decizie usor de luat – in definitiv, copiii sunt cei mai importanti pentru tine, iar un potential partener de viitor ar trebui sa ii accepte si sa ii iubeasca pentru a ramane alaturi de tine -, cateodata, daca nu dezvalui de la bun inceput faptul ca esti o mama singura, poate deveni tot mai dificil sa ii spui barbatului de care esti interesata cum stau lucrurile, de fapt, in viata ta. Pentru a-ti usura demersul, iata ce iti propunem:

1. Esti o mama singura? Transforma-ti statutul in atu

Statutul tau de mama singura nu trebuie sa fie un obstacol in gasirea fericirii alaturi de un partener stabil. Oricat de mult te-ai teme de o reactie negativa din partea barbatului cu care speri sa traiesti o poveste de iubire, incearca sa privesti situatia dintr-un punct optimist de vedere: daca el este asa cum crezi tu ca e, atunci cu siguranta te place si te apreciaza pentru ceea ce esti, iar faptul ca esti mama, perfect capabila sa isi creasca micutii pe cont propriu, nu va face decat sa ii intareasca si mai mult admiratia pentru tine.

2. Fii selectiva

Daca barbatului de care esti atrasa ar trebui sa ii spui, mai devreme decat mai tarziu, ca ai unul sau mai multi copii, regula nu se aplica atunci cand iesi in oras pur si simplu pentru a te simti bine si a cunoaste oameni noi.

Barbatii cu care flirtezi pot fi sau nu genul pe care ti-ai putea dori sa il revezi si cu alta ocazie – prin urmare, in acele momente, cel putin, pastreaza detaliile vietii tale intime doar pentru tine. Mai tarziu va fi timp suficient sa ii aduci la cunostinta statutul tau de mama singura barbatului de care esti, intr-adevar, interesata.

3. Copiii, prioritatea numarul 1

Vrei sa scapi de problema dezvaluirii faptului ca ai copii unui partener cu care te vezi deja de o vreme? Nimic mai simplu: trece informatia direct pe profilul site-ului de matrimoniale unde esti activa. Astfel, vei putea fi sigura ca toti barbatii cu care comunici online vor fi la curent, de la bun inceput, cu faptul ca esti mama si ca micutii tai sunt prioritatea ta, indiferent de circumstante.

Foto: nebolet.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply