Matrimoniale

Esti singur si iti cauti pe cineva? Afla cum sa-ti alegi anturajul de sarbatori

By decembrie 4, 2012 No Comments

Iti cauti jumatatea pe un site de matrimoniale online si in curand sunt sarbatorile de iarna, iar tu inca te gandesti cum sa-ti faci un program. Daca deocamdata comunici cu diversi potentiali parteneri pe internet si vrei sa te bucuri de atmosfera frumoasa a sarbatorilor de iarna, alege-ti anturajul cu grija.

Iata cum sa-ti alegi anturajul de sarbatori:

1 Grupul de prieteni

Daca in anturajul tau ai prieteni care inca nu si-au facut planuri de sarbatori, preia initiativa si fii sef de proiect! Cauta modalitati de distractie, petreceri sau o destinatie interesanta pentru toti, creeaza un grup de discutii pe internet, trimite invitatii si propune-le un program. Poti face si un sistem de vot pentru ca toata lumea sa-si poata exprima parerea.

In plus, cat timp gestionezi micul tau proiect pe internet, poti sa tragi cu ochiul la ce se intampla pe site-ul de matrimoniale online.

2 Mergi la un concert de Craciun cu partenerul de pe site-ul de matrimoniale online

Se poate sa fi visat mereu sa mergi la concertul de Craciun al unui anumit artist. Daca partenerul tau de pe site-ul de matrimoniale online da semne ca vrea sa va vedeti, este momentul perfect pentru a iesi impreuna. Un concert de Craciun este un eveniment placut, pe gustul oricui.

3 Planifica o cina la tine acasa

Fii gazda de sarbatori! Este o responsabilitate importanta, insa, daca iti dai interesul, o seara cu cei mai buni prieteni si cu familia poate sa te faca sa intri cu adevarat in spiritul sarbatorilor!

Daca te intereseaza o anumita persoana de pe site-ul de matrimoniale online, povesteste-i in mare despre seara pe care o pregatesti si observa-i reactia. Daca vrea sa va vedeti, iti va da de inteles. Daca este prea curand pentru o intalnire, cel putin aveti un subiect interesant de discutie. Cu aceasta ocazie poti afla cate ceva si despre familia acelei persoane deoarece, de sarbatori, aceasta s-ar putea sa aiba planuri similare.

4 Fa-ti noi prieteni si cunostinte intr-o calatorie

Profita de libertatea ta si mergi intr-o calatorie. Alege o destinatie unde au loc festivitati stradale si petreceri cu lume multa. De sarbatori, multe orase sunt deosebit de ofertante in plan turistic, avand o multime de oferte de petrecere a timpului liber.

Alege o camera de hotel cu internet wireless pentru a te conecta din cand in cand la internet. Impartaseste experienta ta de vacanta pe site-ul de matrimoniale online sau pe blogul personal.

Tie cu cine iti place sa-ti petreci sarbatorile?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply