Matrimoniale

Etapele relatiei pana la monogamie exclusiva

By noiembrie 20, 2012 No Comments

Relatiile emotionale implica tot mai rar monogamie exclusiva de la prima intalnire, mai ales atunci cand cauti un partener cu ajutorul unui site de matrimoniale online. Iata care sunt etapele cele mai des intalnite in relatii ce preceda o relatie de monogamie exclusiva.

Unii cred in dragostea la prima vedere, dar inainte de inceperea unei relatii serioase, exista mai multe trepte prin care trece orice relatie. Cand cunosti partenerul pe un site de matrimoniale online, aceste etape pot fi mai complicate daca partenerul nu este sincer de la inceput cu privire la ceea ce-si doreste.

De la sex ocazional la prieteni cu beneficii

Tot mai multe relatii pornesc de la sexul ocazional, insa nimeni nu poate pretinde monogamie exclusiva atunci cand nu au existat cel putin cateva intalniri reusite.

Din profilul de pe site-ul de matrimoniale online, poti intelege de multe ori ce cauta partenerul si cat timp este dispus sa iti acorde inainte de a hotari daca sa inceapa o relatie monogama cu tine sau nu.

Situatie tot mai des prezenta in filme ca optiune de succes pentru a-ti gasi sufletul pereche, etapa de prieteni cu beneficii poate fi complicata si poate duce la distrugerea prieteniei in cele mai multe cazuri. Daca este o prietenie la care tii cu adevarat, nu o pune in pericol prin diverse complicatii si cauta mai bine un partener compatibil pe un site de matrimoniale online.

De la dating la exclusivitate

Conceptul de dating implica doar timp petrecut impreuna de cineva fata de care nu stii inca daca ai intentii serioase, indiferent daca incepe pe un site de matrimoniale online sau intr-un club.

Dupa dating, intri in etapa de “implicare emotionala”, urmata de multe ori de monogamia exclusiva. Aceasta etapa finala intr-o relatie serioasa este atinsa insa doar cand amandoi partenerii o recunosc. In multe situatii, un partener poate intelege ca a atins-o deja, dar cand celalalt are “Vreau sa ma distrez” in profilul de matrimoniale online, parerea ar putea fi unilaterala.

Cand pierzi sirul intalnirilor si au trecut mai multe saptamani in care totul merge bine in relatie, poarta aceasta discutie cu partenerul. Pentru a te simti mai in siguranta cu privire la relatia de monogamie exclusiva, il poti chiar ruga sa-si modifice profilul de matrimoniale online, pentru a indica faptul ca nu mai cauta o relatie pentru moment.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply