Matrimoniale

Fa-l sa te iubeasca pe site-ul de dating online

By noiembrie 15, 2012 No Comments

Site-ul de dating online este un loc in care foarte multe persoane se indragostesc. Aici iau nastere povesti de dragoste impresionante, care merita povestite copiilor si nepotilor. Daca iti doresti ca aceasta sa fie si situatia ta nu trebuie decat sa tii cont de cateva sfaturi, care te vor ajuta sa determini orice barbat sa se indragosteasca de tine.

Fie ca vorbiti de numai cateva zile sau ca discutati deja de saptamani intregi pe site-ul de dating online, poti incepe oricand sa pui in practica aceste sfaturi.

1. Evita sa fii prea disponibila

Iti place mult de el si consideri ca este barbatul potrivit pentru tine, motiv pentru care ai tendinta sa i te oferi pe tava? Cu cat vei avea mai mult aceasta atitudine, cu atat el se va indeparta mai mult de tine. Barbatii prefera femeile pentru care trebuie sa lupte, care reprezinta o provocare.

Asadar, incearca sa fii destul de putin disponibila, sa nu discuti mai mult de o ora, zilnic, cu el, pe site-ul de dating online, iar atunci cand te invita in oras, spune-i ca trebuie sa iti organizezi bine timpul si ca il vei anunta tu cand este cea mai potrivita zi pentru o intalnire.

Poate aceasta atitutine pare dura, insa cu siguranta el te va considera o provocare si va incerca sa te impresioneze. Cu cat va depune mai mult efort, cu atat se va indragosti mai usor de tine.

Atentie! Din cand in cand trebuie sa fii dragastoasa si sa ii arati totusi ca esti interesata de el. O atitudine “hard to get” dusa la extrem il va face sa renunte intr-un final si sa se reorienteze catre o alta femeie, mai echilibrata.

2. Fii prietena lui

Inainte de a fi o femeie pe care incearca sa o cucereasca pe site-ul de dating online, ar fi bine sa incerci sa ii fii prietena. Asculta-l, indeamna-l sa iti povesteasca problemele pe care le are si ofera-i ajutorul. Cu cat il vei face sa aiba mai multa incredere in tine, cu atat el se va atasa mai mult de tine si se va indragosti, inca de la primele discutii de pe site-ul de dating online.

Daca esti prietenoasa si deschisa de fata cu el, va incepe sa se simta tot mai confortabil in preajma ta, exact ca atunci cand se afla in compania unui prieten bun.

3. Spune-i ce iti doresti

Incearca sa fii sincera si sa ii spui partenerului tau ce anume iti doresti pe viitor, ce fel de relatie te satisface si care sunt limitele peste care nu vrei sa treci in cuplu. Cu cat esti mai sincera cu el, cu atat partenerul tau va incerca sa se plieze mai mult pe necesitatile tale sau sa faca un pas in spate in cazul in care nu este pregatit.

De cele mai multe ori acest tip de sinceritate face orice barbat serios, care se afla in cautarea unei relatii de lunga durata, sa se indragosteasca, asa ca nu iti ramane decat sa spui cu voce tare ceea ce iti doresti, fara menajamente.

4. Fii tu insuti

Da, suna ca un cliseu, insa este foarte adevarat ca barbatii sunt atrasi de femeile care au un comportament natural, care nu se forteaza sa para altfel decat sunt in realitate. Cu cat te porti mai natural si cu cat discutiile voastre de pe site-ul de dating online se desfasoara intr-un mod mai simplu, spontan si neprefacut, cu atat el se va indragosti mai repede de tine.

Tu ce trucuri ai folosi sau ai recomanda pentru a face un barbat sa se indragosteasca de tine inca de la primele discutii de pe site-ul de dating online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply