Matrimoniale

Flirtul cand ai o relatie serioasa

By august 2, 2012 No Comments

Intr-o relatie serioasa, flirtul poate fi una dintre cele mai mari greseli comise. O dilema a celor care au un partener de cuplu de multi ani si care obisnuieste sa flirteze cu lumea este aceea de a-si da seama ca este limita. Pana unde poate partenerul tau sa mearga cu un flirt astfel incat sa nu intreaca masura? Daca v-ati cunoscut pe un site de dating online si obisnuia sa flirteze cu tine, acum o face in continuare? Si daca da, de ce?

Iata cateva intrebari care apar in mintea cuiva care are o relatie cu o astfel de persoana. Exista cateva lucruri care traseaza limita dintre ceea ce este un comportant nevinovat si ceea ce este premeditat:

Flirtul ca insusire naturala

Daca partenerul tau a flirtat cu tine pe un site de dating online cand v-ati cunoscut, de la bun inceput, se poate sa fie o persoana care prin firea ei este pusa pe glume, care ii “inteapa” pe cei din jur si se amuza. Un astfel de comportant este natural in unele cazuri si se repeta de-a lungul anilor.

Flirtul nevinovat versus flirtul vinovat

Daca partenerul tau este glumet si binevoitor cu receptionara hotelului in care stati, poate vrea doar sa o convinga sa va dea o camera mai buna. Daca, insa, iti povesteste cum a sedus el pe un site de dating online o femeie care seamana cu receptionera voastra, ar trebui sa existe un semnal de alarma. Un alt semnal de alarma este daca incearca sa o atinga “intamplator”.

Flirtul intamplator

O alta situatie este cea in care apare un flirt ocazional, absolut intamplator. Daca mergi la medic si intalnesti in sala de asteptare o persoana de sex opus care iti cere ajutorul, aceasta ar putea sa fie foarte prietenoasa. In cateva minute, puteti glumi si rade impreuna, ceea ce pare, din exterior, un flirt. In realitate, atata timp cat nu ai nicio intentie cu acea persoana, este doar o discutie placuta si satisfactia ca ai ajutat pe cineva.

Daca, insa, ai o relatie stabila si flirtezi cu straini pe site-uri de dating online, este un semn cert ca relatia actuala nu iti mai este suficienta si ca te intereseaza sa cunosti lume noua.

Traieste o noua idila cu perechea ta

Daca ti-ai cunoscut jumatatea printr-un serviciu de dating online si, la inceput, obisnuiati sa flirtati mereu, acum probabil apele s-au linistit. Pentru a-ti condimenta relatia, lasa-i partenerului biletele incitante in geanta de serviciu, in asa fel incat sa-l faci sa se grabeasca seara acasa.

Poti flirta cu persoana iubita chiar daca sunteti de mult timp impreuna. Indiferent ca v-ati cunoscut pe un site de dating online sau in alt mod, flirtul folosit in mod inteligent poate sa va condimenteze viata sexuala si sa va consolideze relatia. In cazul in care se fac excese, insa, flirtul poate sa puna capat acelei relatii pentru totdeauna.

Bazeaza-te pe limbajul nonverbal pentru a descuraja eventualele persoane de sex opus care incearca sa flirteze cu tine. Cand simti ca ceva nu este in regula in raporturile tale cu ceilalti, gandeste-te cum s-ar simti partenerul tau daca ar vedea intreaga scena. In acest mod vei sti exact cum trebuie sa actionezi.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply