Matrimoniale

Flirtul cu zodiile: replici si miscari inspirate

By februarie 28, 2013 9 Comments

Cum_sa_flirtezi_cu_el_ca_sa-l_cuceresti_din_prima_în_functie_de_zodia_lui1Zodiile pretendentilor tai in amor iti pot da indicii pretioase despre tipul de flirt care sa iti dea un aer irezistibil pentru fiecare in parte. Cateva replici si miscari inspirate, adaptate personalitatii nativului din zodiac de care te-ai indragostit pe un site de matrimoniale, iti pot garanta succesul actului de seductie.

Berbec

Cand vrei sa intri in gratiile unui Berbec, renunta la inhibitii si timiditate, doua lucruri pe care acesti nativi le detesta. Pregateste-ti o abordare directa, prezinta-te cu incredere, marturiseste-ti interesul “fara perdea” si dupa cateva discutii pe site-ul de matrimoniale, propune o intalnire in doi, cu tot cu data, ora si locul intalnirii. Curajul tau va fi pentru un Berbec un afrodiziac puternic, suficient pentru a-l convinge ca meriti sa te cunoasca mai bine.

Taur

Pentru a cuceri un Taur, nu trebuie deloc sa te grabesti. Acestor nativi la place sa fie alintati, preferabil cu lucruri scumpe, dulci sau estetice. Invita-l la o cina copioasa sau la un concert bun, daca vrei sa ii intri in gratii. Odata ce ai atins aceste puncte sensibile, probabil ca Taurul in cauza iti va cadea in plasa fara sa mai priveasca inapoi.

Gemeni

De ce iti legi sireturile asa? Care este numele vedetei sau al emisiunii TV preferate? Care este viteza luminii in cifre? Toate acestea sunt intrebari pentru care sa ai un raspuns inteligent, daca vrei sa flirtezi eficient pe un site de matrimoniale cu un nativ Gemeni. Odata ce le satisfaci asteptarile, acesti nativi vor contribui ei insisi la inlesnirea unei relatii mai serioase.

Rac

Daca locuinta ta nu este un spatiu confortabil, calduros si romantic, nu invita un Rac la tine acasa din prima. Pregateste-ti intai casa cu toate cele necesare unei familii, daca vrei sa isi imagineze cum vor sta alaturi de tine la altar. Melodiile romantice, povestirea unui roman de dragoste si dovezile de afectiune sunt 3 elemente care ar cuceri instant un Rac sentimental.

Leu

Pregateste-te sa aplauzi si nu te aseza in lumina reflectoarelor, daca vrei ca un Leu sa se simta bine in prezenta ta. Fa-i complimente de parca ai da unui copil adorabil bombonele. Acesti nativi centrati pe propria persoana adora sa fie flatati si apreciati, deci nu iti cenzura replicile de tipul “esti senzational” sau “nu am mai intalnit pe nimeni atat de special ca tine”.

Fecioara

Verifica-ti atent tinuta inainte sa abordezi o Fecioara pretentioasa. Aspectul tau exterior spune multe despre caracterul din dotare, cred acesti nativi, astfel ca trebuie sa arati impecabil. Replicile decente, inteligente si pline de umor ar cuceri orice Fecioara, deci foloseste-le in favoarea ta cand flirtati pe un site de matrimoniale.

Balanta

Daca ai gasit Balanta cu care te vezi in intimitate, este absolut necesar sa actionezi rapid. Pentru ca nu le place sa fie singuri, nici macar cand dorm, transforma acesti nativi in centrul Universului tau si ofera-le tot timpul si atentia de care dispui. De asemenea, este important sa iti anunti intentiile de la primele discutii pe site-ul de dating.

Scorpion

Cel mai important lucru in flirtul cu un Scorpion este sa pui in joc toata subtilitatea de care esti capabil. Imbraca-te in negru si intra in jocul lui, dar nu incearca sa fii cel care manipuleaza. Este esential sa fii 100% sincer de la inceput, pentru ca “detectivii” zodiacului miros imediat o minciuna, cat de mica.

Sagetator

Ai auzit o gluma buna in ultima vreme? Transform-o in replica ta de agatat cand iti place un Sagetator, indragostit de umor si oameni pozitivi, plini de energie si spirituali. Spune-i ca iubesti animalele, distractia si filosofia, apoi invita-ti Sagetatorul la o plimbare in natura.

Capricorn

Capricornii sunt atrasi de persoanele serioase, sincere si responsabile. Arata-i ca esti productiv in orice situatie, chiar si la prima intalnire. Nu ii da senzatia ca esti o persoana oportunista si ofera-te sa impartiti nota de plata, daca vrei sa castigi bile albe in plus. Nu lua niciodata peste picior un Capricorn, oricat de amuzant ti s-ar parea.

Varsator

Daca ai o slujba in cercetare sau in alt domeniu neobisnuit, un umor special si un stil personal unic, ai toate calitatile de a impresiona un Varsator. Nativii acestei zodii sunt atrasi de individualitate si originalitate, asa ca arata-i in ce directii te poti lauda cu unicitatea ta. Ai grija, Varsatorilor nu le plac mincinosii!

Pesti

Muzica este vulnerabilitatea numarul 1 a Pestilor, deci marturiseste ca esti un meloman fara seaman. Initiatiza discutii filosofice despre originea Universului si noile descoperiri stiintifice, pentru a capta atentia unui Peste. Arata-i de la inceput ca poti fi o companie foarte placuta!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • GabiGabi spune:

    Dupa parerea mea este o mare diferenta femeile si barbatii din aceeasi zodie, deci indicatiile de mai sus ar trebui date in functie de sex.
    Iar faptul ca doi oameni se potrivesc nu inseamna ca va apare si iubirea .Sau invers.Deci?!

  • stan valeriu spune:

    va recomand sa va faceti calculul numerologic al datei de nastere [EX . MEU : 11.05.1971 ..1+1+5+1+9+7+1=25=2+5=7 [totul se reduce la o singura cifra] DECI AM DESTIN 7 ,COMPATIBILITATEA PERFECTA A UNUI 7 ESTE CIFRA DE DESTIN 4, 7 ,9 .RESTUL SUNT CONFLICTE .si va garantez o potrivire mai buna in functie de compatiblitatea intre numere decat din semnele zodiacale care este un pic mai dificil . avand in vedere ca site-ul acesta va ofera si data de nastere a persoanelor de aici pe care vreti sa o cunoasteti si puteti calcula rapid . mergeti si pe net . si cautati compatibilitatea intre numere de destin . RECOMAND SI ADMINISTRATORULUI SITE-ULUI ACESTA SA ADAUGE SI ACEST CRITERIU DE CAUTARE NUMEROLOGIC CARE VA FI SI IN PREMIERA LA NOI IN TARA PE SITE-URILE MATRIMONIALE . IN ALTE TARI PRECUM CHINA , RUSIA etc .TOTUL SI MAI PRECIS COMPATIBILITATILE INTRE PERSOANE SE FACE NUMAI PRIN NUMEROLOGIE . SUCCES LA FERICIREA DORITA !

  • daniela ginta spune:

    eu am o mare pasiune pentru zodii si pentru astrologie in general…imi place sa citesc mult despre compatibilitatea intre semnele zodiacale.am facut citeva experiente personale care mi-au dovedit ca exista un mare adevar in zodiac…uneori fara sa cunosc persoana, intilnind-o pentru prima oara, am intuit ce zodie este.totusi in ceea ce priveste o relatie nu stiu daca se poate tine cont de semne…pot exista persoane minunate sau opuse acestora chiar avind acelasi semn zodiacal…asa ca dragostea nu cred ca se poate infiripa in functie de zodii…e important sa fii compatibil cu persoana iubita…dar in momentul in care te indragostesti sau iubesti cu adevarat, nu cred ca se mai tine cont de zodii si compatibilitati……multa iubire si soare in suflete…..cu prietenie Daniela.

    • danny spune:

      sunt deacord cu tine in legatura cu zodii si eu sunt un pasionat de asa ceva si eu la fel studiez persoanele dupa zodii si sa sti ca e cam asa ,toutusi imi pari interesanta dak ai buna placere de a ne cunoaste sa stam de vorba despre asa ceva miar face mare placere idul meu danny_danny401,,,,,,,,,,,rog seriozitate si multumesc anticipat cu drag danny………….

  • Anonim spune:

    de ce nu se inteleg gemenii cu pestii pe plan sentimental?

    • zeus spune:

      asa este omule … nu se inteleg… vorbesc din experienta proprie… am incercat cu multi pesti dar nu … fetele pesti sunt destul de usoare … le place mult distractia si muzica…

  • eu ma indragostesc numai pe baza de cucerire,si anume ca eu trebuie ca sa fiu mai mult cucerit pentruca eu sunt o persoana foarte timida din toate punctele de vedere

Leave a Reply