Matrimoniale

Gaseste un iubit pana de sarbatori

By decembrie 20, 2012 One Comment

Nimeni nu isi doreste sa petreaca sarbatorile de iarna singur, asa ca, daca inca nu ti-ai gasit un partener, mai ai cateva zile la dispozitie sa gasesti persoana potrivita. Iata ce anume ai de facut si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea o relatie pana la Craciun.

Fa-ti cont pe site-ul de matrimoniale Romania

Site-urile de matrimoniale Romania reprezinta cea mai buna varianta atunci cand vrei sa iti gasesti rapid si usor un partener care sa fie pe placul tau. Fa-ti un cont pe care sa publici cateva fotografii cu tine si informatii care sa atraga atentia si care sa arate ca esti o persoana interesanta.

In ceea ce priveste fotografia, ar fi bine ca aceasta sa fie de tip portret, cat mai clara. Evita sa publici fotografii cu plante, animale sau in care apari alaturi de familie sau prieteni.

Persoanele care au cont pe site-urile de matrimoniale Romania vor sa vada fotografii cu tine – nu uita ca aspectul fizic este foarte important si ca trebuie sa existe o atractie fizica pentru a trece la pasul urmator, respectiv discutia si flirtul.

Socializeaza

Chiar daca site-ul de matrimoniale Romania ramane cea mai buna varianta atunci cand vrei sa iti gasesti un partener, nici platformele de socializare nu sunt de neglijat in acest sens. Poti cauta un iubit prin listele de prieteni ale prietenilor tai. Uita-te cu atentie la statusul marital pe care il au barbatii care te atrag si evita sa intri in vorba cu cei care sunt intr-o relatie.

Incearca sa nu pari prea evidenta atunci cand discuti cu un barbat si sa nu ii lasi acestuia de inteles ca scopul tau suprem este acela de a-ti gasi cat mai repede un iubit. Cel mai bine este sa ii spui ca ti-a fost sugerat ca prieten de catre reteaua de socialiare si ca ti s-a parut o persoana interesanta. Evita sa fii prea sincera inca de la inceput, chiar daca simti ca asa este cel mai bine. Altfel, el ar putea sa creada ca obisnuiesti sa “agati” astfel barbati in mod frecvent si ca nu esti o persoana de incredere.

Anunta-ti prietenii

Spune-le amicilor tai ca iti doresti sa cunosti o persoana interesanta, ca vrei o relatie serioasa si intreaba-i daca nu cumva cunosc un barbat potrivit pentru tine. In afara de site-ul de matrimoniale Romania si de cele de socializare, prietenii tai stiu cel mai bine cu cine sa iti faca “lipeala”, mai ales pentru ca te cunosc foarte bine.

Fii prietenoasa

Nu se stie niciodata unde te asteapta dragostea. Poate fi in supermarket, intr-o banca sau pe strada, in statia de autobuz.

Daca esti abordata de un tip simpatic nu ezita sa ii raspunzi intr-un mod prietenos. Nu toti cei care incearca sa iti vorbeasca au intentii rele. Raspunde cu zambetul pe buze atunci cand ti se cere o informatie de catre un tip simpatic si nu ezita sa ii lasi numarul tau de telefon daca ti-l cere. Poate fi vorba despre dragostea vietii tale, iar povestea primei voastre intalniri ar putea fi numai buna de povestit nepotilor.

Tu ce fel de strategie ai de gand sa aplici pentru a gasi un iubit pana de sarbatori si care ti se pare cea mai usoara varianta din cele mentionate mai sus?

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply