Matrimoniale

Gata de flirt! Vara ne simtim mai frumosi

By iunie 4, 2013 No Comments

cuplu_mareOdata cu venirea sezonului estival suntem si ne simtim din ce in ce mai atragatori, ceea ce inseamna ca avem mai multe sanse sa ne gasim un partener stabil. Cel putin asa arata un sondaj realizat de unul dintre cele mai importante siteuri de matrimoniale din lume.

Conform datelor obtinute de la respondenti, in lunile de vara fiecare persoana se simte mai frumoasa si, daca vrea sa atraga atentia persoanelor de sex opus, nu trebuie sa faca altceva decat sa-si schimbe fotografiile “de iarna” de pe conturile create pe diferite siteuri de socializare cu fotografii “de vara”.

In fotografiile de vara fiecare persoana pare mai fericita
Participantii la sondaj, 2.000 la numar, au fost rugati sa marturiseasca daca sunt atrasi de fotografiile in care alte persoane apar imbracate sumar, de vara, sau de fotografiile in care sunt imbracate gros si se protejeaza de frigul specific iernii.

73% dintre respondenti, barbati si femei, au marturisit ca ar flirta mai mult cu protagonistii fotografiilor de vara, deoarece par mai sanatosi, mai fericiti si mai increzatori. De asemenea, multi dintre cei care sunt sedusi de fotografiile de vara sustin ca atractia este generata si de faptul ca protagonistii poarta haine mai sexy.

Vara, ne simtim mai frumosi
Mai bine de jumatate dintre respondenti, adica 54%, au declarat ca se simt mai frumosi si mai atragatori vara, in timp ce doar 2% dintre cei chestionati au spus ca, din punct de vedere fizic, sunt avantajati de fotografiile realizate iarna.

Femeile sunt apreciate pentru lookul lor estival
Nu in ultimul rand, sondajul arata ca femeile sunt mai apreciate pentru lookul lor estival decat barbatii. Pielea bronzata si tinutele sexy i-au determinat pe 82% dintre cei chestionati sa spuna ca femeile sunt mai atragatoare in timpul verii. Prin comparatie, 65% dintre respondenti au marturisit ca barbatii arata mai bine in lunile calduroase.

De ce exista mai multa atractie vara
Reprezentantii siteului de matrimoniale  sustin ca este normal ca in lunile de vara atractia si dorinta de flirt sa creasca vertiginos.

“In mod normal, atat barbatii, cat si femeile arata mai bine cand sunt in aer liber, relaxati, destinsi, decat atunci cand sunt infofoliti cu fesuri si fulare. In plus, vara sunt sanse mai mari sa ne bucuram de soare, sa ne simtim bine, iar acest lucru se vede si in fotografii”, a explicat Kate Taylor, expert in relatii de cuplu.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply