Matrimoniale

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 10: Cum sa treci cu bine peste prima intalnire

By iulie 2, 2014 One Comment

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 10 Cum sa treci cu bine peste prima intalnirePrima intalnire cu o persoana pe care nu o cunosti, desi ati povestit deja in repetate randuri pe Sentimente.ro, poate fi foarte emotionanta si stresanta in acelasi timp. Chiar si atunci cand planuiesti totul in detaliu si te asiguri ca ai premisele pentru ca intalnirea sa iasa bine, emotiile nu au cum sa lipseasca din ecuatie.

Cum le faci fata, in asa fel incat sa ai o prima intalnire de nota 10? Arunca un ochi peste sfaturile din randurile urmatoare!

Relaxeaza-te inainte de prima intalnire

Au mai ramas cateva ore pana la prima intalnire cu El? Ei bine, acum este cazul sa scapi de emotiile paralizante care nu te lasa nici macar sa gandesti. Un jogging in parc sau o ora la sala de fitness au toate sansele sa te relaxeze, sa iti dea o stare de bine si sa iti tina mintea ocupata.

Fa-ti un plan de rezerva

Pentru un plus de confort, ia-ti masuri de siguranta la prima intalnire: pe langa rezervarea unei mese intr-o local aflat intr-o zona cat mai familiara/populata, roaga o prietena sa te sune la un moment dat, in asa fel incat, daca rendez-vous-ul este un dezastru, sa ai pretextul perfect pentru a-i pune punct.

Alege o tinuta in care te simti excelent

La prima intalnire, alege sa porti o tinuta in care te simti deopotriva confortabil si sexy. Daca jeansii sunt piesa ta vestimentara preferata, nu ezita sa ii porti; insa accesorizeaza-i astfel incat sa se plieze pe dress code-ul localului in care se va desfasura prima intalnire.

Incearca sa nu intarzii

Nu ca o intarziere de cateva minute ar fi un capat de tara, insa faptul ca nu poti ajunge in timp util are toate sansele sa te streseze si mai mult decat esti deja. Ia-ti o marja de eroare pentru a fi sigura ca nu iti amplifici starea de nervozitate.

Evita subiectele sensibile la prima intalnire

Prima intalnire ar trebui sa fie o experienta relaxanta, care sa va ofere amandurora ocazia sa va cunoasteti un pic mai bine, fara a intra insa in subiecte delicate, precum conceptiile politice ale fiecaruia sau fostele iubiri.

Bucura-te de prima intalnire

In corelatie cu punctul anterior, incearca sa te simti bine la primul vostru rendez-vous, chiar daca poate nu iti place teribil de tare localul pe care el l-a ales sau mancarea servita. Zambeste, fii politicoasa si amabila si, pentru a intretine conversatia, pune-i partenerului tau intrebari deschise, care sa ii ofere sansa sa iti povesteasca mai multe despre el.

Asculta cu atentie ce are el de spus

Incearca sa iti asculti partenerul cu cat mai multa atentie; permite-i sa isi duca povestile la bun sfarsit inainte de a interveni cu un comentariu/feedback Astfel, ii vei da de inteles ca esti cu adevarat interesata de ceea ce iti spune.

Cum pui punct primei intalniri

Te-ai simtit grozav si ti-ar placea sa va vedeti si cu alta ocazie? Spune-i direct sau cel putin lasa-l sa inteleaga ca te-ai simtit foarte bine in compania lui, oferindu-i ocazia sa te invite la o a doua intalnire.

Daca, in schimb, ti-ai dat seama ca nu mai vrei un alt rendez-vous, fii amabila si politicoasa, dar sincera, pentru a nu lasa loc unor intepretari gresite care va vor stanjeni, in cele din urma, pe amandoi.

Foto: 2012books.lardbucket.org

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply