Matrimoniale

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 2: De ce Sentimente.ro?

By iunie 16, 2014 12 Comments

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 2 De ce Sentimente.roAcum ca stii deja de ce merita sa te avanti cu incredere in lumea datingului online, este firesc sa te intrebi unde anume ar trebui sa te inscrii pentru a avea parte de toate beneficiile acestuia. Cu o istorie si o reputatie care iti ofera garantia unei experiente de nota 10, Sentimente.ro poate fi site-ul de matrimoniale care iti va deschide usile catre oportunitatile pe care le cauti.

Afla mai multe informatii despre Sentimente.ro in cele ce urmeaza si descopera tot atatea motive pentru a-ti face chiar astazi un cont aici:

1. Sentimente.ro este cel mai mare site de dating online din Romania. Potrivit datelor furnizate de Trafic.ro, Sentimente.ro este accesat in fiecare zi de peste 20.000 de oameni in cautarea sufletului pereche, in conditiile in care peste 1 milion de romani au un cont pe site, chiar daca locuiesc in afara tarii. De altfel, nu mai putin de 25% dintre utilizatorii Sentimente.ro acceseaza site-ul din afara granitelor Romaniei.

2. In 2014, Sentimente.ro implineste 13 ani de cand aduce laolalta oameni din Romania si din afara ei si ii ajuta sa se indragosteasca si sa isi gasesca propriul “happy end”. Sentimente.ro este, asadar, cel mai vechi site de matrimoniale, o dovada in plus a increderii pe care toti cei care au apelat la serviciile sale i-o acorda si astazi.

3. Studii efectuate in SUA au demonstrat faptul ca lumea datingului s-a mutat, intr-o buna masura, in mediul online. Astazi, 1 din 5 relatii debuteaza in mediul virtual. Sentimente.ro, cel mai mare site de matrimoniale din Romania, se afla in spatele celor mai multe intalniri, relatii si casatorii din tara.

4. Datele tale personale sunt confidentiale si in deplina siguranta pe Sentimente.ro. In plus, personalul calificat al site-ului de dating online se asigura ca profilele sunt reale si ca nu contin fotografii si informatii care ar putea leza in vreun fel alti utilizatori. Totodata, orice abuz poate fi raportat de indata, iar cei care incalca regulile vor avea in scurt timp accesul restrictionat. Nu ezita sa afli mai multe despre cum poti naviga in perfecta siguranta in mediul online accesand sectiunea Sfaturi pentru siguranta ta.

5. Vrei sa te bucuri de toate facilitatile si beneficiile pe care Sentimente.ro ti le asigura? Nu trebuie decat sa optezi pentru un abonament VIP pe 1 luna! La fel de bine, poti incerca si celalalte tipuri de abonamente, Premium sau Premium Plus, in functie de nevoile proprii.

Foto: forbes.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Anonim spune:

    In ziua de azi totul se plateste,si daca nu platesti tot se gaseste cineva sa te pacaleasca sa iti ia bani,site-ul face bani,si alti traiesc de pe urma lui

  • radu_ken spune:

    gratuitate nu există , scopul site-ului e de a face bani, nu-i interesează relațiile , totul se rezumă la bani !

    • Buna,

      multumim pentru feedback si ne pare rau pentru disconfortul creat.
      Cu experienta de peste 12 ani in dating si relatii serioase si cu o echipa de profesionisti alaturi, facem ce stim noi mai bine ca fiecare sa-si gaseasca jumatatea.
      Promovam intalnirile de calitate, relatiile serioase, de lunga durata si casatoriile fericite. Incurajam membrii sa ne spuna povestile lor de succes si ne dorim cat mai multe.
      Credem ca o data cu introducerea abonamentelor, Sentimente.ro va deveni un loc din ce in ce mai bun pentru membrii sai. Cei care platesc sunt mult mai implicati in folosirea corespunzatoare a site-ului. Si acest lucru reduce sansele de a pierde timp pretios vorbind cu persoane ale caror intentii nu sunt atat de serioase; altfel spus, cresc semnificativ sansele sa ai discutii de calitate, cu oameni interesati si interesanti. 😉
      Asteptam in continuare parerea ta!

  • Tapusi spune:

    Viseaza ca si cum ai trai vesnic dar traieste ca si cum ai muri azi,caci nu conteaza anii din viata ta ci viata din anii tai!

  • marius mihai spune:

    da asa e ce naiba in seamna asta este chiar curmea mai spui sa gaseset si jumateatea nu stit pe ce sa mai luati bani

  • marianti spune:

    Nu este corect pentru ca impuneti anumite reguli,care te obliga sa cumperi niste abonamente…..nu-mi dati oportunitatea sa-mi citesc mesajele daca nu sunt VIP…………Si atunci????????/care este gratuitatea ca ma inscriu?????Si iubirea se plateste?

    • Adrian spune:

      Scopul site-ului asta nu este sa te ajute pe tine sa ‘gasesti iubire’ ci sa faca BANI.
      “la dracu cu fericirea ta, da-ne BANII !!!” <— gandirea lor

      Gandeste-te , daca gasesti pe cineva, va placeti si va cuplati…ei PIERD doi clienti platitori – deci au tot interesul ca sa NU gasesti pe nimeni.
      Dar nici daca te enervezi nu e bine pt ca renunti si pleci, asa ca de fiecare data cand devii inactiv, nu mai ai cont premium sau te decizi sa iti stergi contul..HOPA! "te place cineva" ( pe care nu il poiti vedea bineinteles pana ce nu PLATESTI inca putin ).

      Esenta este ca esti un peste, te momesc si cand sa scapi, iti mai da drumul la nada putin sa te imbie..si HOPA iar te-au prins 🙂

    • Buna,

      multumim pentru feedback si ne pare sincer rau pentru disconfortul creat.
      Iata cateva detalii despre accesul la comunicare: poti sa scrii si sa primesti mesaje daca esti Premium, Premium Plus sau Vip.
      Mai mult, Premium Plus si Vip au facilitatea Contact+, adica poate sa iti raspunda la mesaje oricine de pe site, chiar daca nu are un abonament.
      Ca membru Basic poti sa cauti perosoanele care iti plac, vezi cine este online, vizualizezi profile si vezi cine te-a vizitat.
      Asteptam in continuare parerea ta!

  • daly spune:

    imi caut jumatatea

Leave a Reply