Matrimoniale

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 3: Cum sa iti faci un profil online atractiv

By iunie 17, 2014 14 Comments

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 3 Cum sa iti faci un profil online atractivProfilul pe care ti-l construiesti pe Sentimente.ro este “imaginea” cu care iesi in lumea virtuala. Cu alte cuvinte, trebuie sa fie cat mai atractiv, sa te reprezinte si sa te “vanda” cat mai eficient, astfel incat viata ta sentimentala sa aiba doar de castigat. Ce ar trebui sa faci, asadar, pentru a avea un profil online care sa atraga potentiali parteneri? Afla din cea mai noua lectie a Ghidului de dating in 10 pasi!

1. Gandeste atent fiecare raspuns in parte

Completeaza profilul cat mai interesant – si relevant – cu putinta. De la primele informatii despre tine, pe care le oferi in momentul in care iti creezi contul pe Sentimente.ro, pana la frazele ceva mai elaborate despre pasiunile tale, dar si ce nu tolerezi, cat si ce anume iti doresti de la un viitor partener, toate trebuie sa fie redactate avand scopul final in minte.

Astfel, daca oferi informatii reale, detaliate despre tine, iti maresti sansele de a fi gasit/a de potentiali parteneri care chiar ti se potrivesc.

2. Fii original/a

Profilul tau online este locul perfect in care sa iti exersezi creativitatea si originalitatea. Concepe o descriere care sa iti dezvaluie cat mai bine personalitatea, care sa spuna despre tine, in doar cateva fraze, ce ti-ar placea sa vada si sa inteleaga vizavi de cine esti tu toti aceia care iti acceseaza profilul de dating online.

Evita cliseele si cuvintele care nu spun prea multe, de fapt (simpatic/a, de treaba etc.). Si nu uita sa insisti intotdeauna asupra acelor aspecte care primeaza pentru tine. Iti plac excursiile pe munte si vrei un partener cu aceeasi pasiune? Atunci este vital sa treci aceasta informatie in descrierea din profilul tau.

3. Alege o poza de profil reprezentativa

Intocmai ca restul informatiilor trecute in profilul tau de dating online, si fotografia principala trebuie sa fie bine aleasa. In primul rand, nu incarca o poza realizata de un profesionist – scopul este sa dezvalui cine esti tu cu adevarat, nu o imagine stilizata si idealizata a ta. Apoi, nu uita ca este important sa fii tu – si doar tu – in fotografia respectiva. Consulta, in prealabil, si regulile Sentimente.ro cu privire la alegerea fotografiei de profil in sectiunea Termeni si conditii.

Foto: internetdatingtips.org

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • juan spune:

    Domnisoare de 25 ani’ fara copii

  • ANONIM spune:

    Raspuns ptr.Rossi1921- Dl. X a fost cat se poate de sincer. Si-a exprimat in cateva cuvinte, dorintele… Sunt sigur ca-i este greu sa-si creasca singur copilul/copiii.

  • Anonim spune:

    Aolo, vedeti sa nu va treziti cu fete cuminti si de treaba peste voi,la fel ca voi

  • alin spune:

    buna ma munesc alin si ma int o fata sincera si serioasa pt o relatie serioasa si d lunga durata va pup sunt din cts.

  • suvaroltea spune:

    Nu ma intereseaza pers.straine

  • Caut fata cuminte si sincera ast o fata pentru relatii serioase

  • Caut fata cuminte si sincera

  • Marin Daniel spune:

    Sînt divorţat am 2 fete de 6-4 ani cea mare stă la mine iar cea mică stă la maicăsa eu stau în com. Hotarele, jud. Giurgiu am casa mea stau cu mama și cu fata sînt casnic muncesc în grădina mea în solarele mele și nu îmi este rușine cea ce fac, sînt un bărbat frumos și îmi place să iubesc foarte mult soţia care va fi cu mine și să o respect,şi să o ajut oricând este nevoie sînt fidel sotiei nu îmi place scandalurile certurile în familie vreau să ne înțelegem bine înpreună să ne respectăm , numi place mincinoși și beţivi mie nu îmi place alcolu de fumat fumez rar , vreau o soţie care să mă iubească pe mine și pe fata mea să o respecte pe mama mea şi să vrea să se mute la mine să aibă 30-39 ani/ 165-175/55-60 kg să fie divorţată, văduvă sau singură poate să aibă 1 copil sau niciun copil,și săi placă să muncească cu mine și să ne ajutăm reciproc, să nui placă alcolu şi să nu fumeze .

  • gheorgheaelenei@yahoo.com spune:

    In niciun caz expunerea a zeci de poze nu va poate fi un avantaj , ptr. ca oboseste cautarea pozitiei in care s-au exprimat comentariile , si-apoi tot ce-i mult= strica…!

Leave a Reply