Matrimoniale

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 4: Cum sa alegi fotografia de profil perfecta

By iunie 18, 2014 2 Comments

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 4 Cum sa alegi fotografia de profil perfectaAlegerea unei fotografii potrivite cu care sa iti ilustrezi profilul de dating online te poate ajuta sa ai parte de mai multe accesari si, astfel, de mai multe sanse de a-ti gasi jumatatea pe Sentimente.ro. Nu stii cum anume ar trebui sa fie fotografia ta de profil pentru a-ti aduce succesul scontat? Afla din episodul 4 al Ghidului de dating in 10 pasi al Sentimente.ro!

1. Opteaza pentru o poza de buna calitate

Iar aici vorbim atat despre rezolutia imaginii, cat si despre calitatea “continutului”. In primul rand, trebuie sa te opresti asupra unei fotografii clare, in care apari doar tu si care, nu in ultimul rand, sa te avantajeze, fara a parea insa “retusata”, deci neverosimila (de aceea este important sa nu mergi neaparat pe varianta unei fotografii facute de un profesionist, ci pur si simplu sa alegi o poza in care ai iesit bine).

O imagine in aer liber (lumina naturala este cea mai flatanta) in care zambesti sincer are toate sansele sa fie nemaipomenita si sa te dezvaluie asa cum esti tu, in realitate, fara artificii, de altfel deloc recomandate, daca vrei sa fii contactata de oamenii potriviti pe Sentimente.ro.

2. Alege o fotografie recenta

Un alt aspect esential este alegerea unei imagini cat mai recente (nu mai veche de un an, ideal facuta in urma cu cel mult 2-3 luni). Chiar daca iti place la nebunie cum ai iesit intr-o poza de acum 5 ani, daca intre timp ti-ai schimbat culoarea parului si/sau tunsoarea si ai slabit/te-ai ingrasat cateva kilograme, nu este cazul sa te opresti asupra ei la ilustrarea profilului de dating online.

3. Mergi pe varianta unei poze… complete

Ce inseamna o fotografie completa? Una care dezvaluie tot ce iti doresti tu sa afle un potential partener despre tine de la prima vedere. Chiar daca alegi sa incarci o fotografie in care nu apari din cap pana-n picioare (este, de altfel, preferabil sa alegi una tip portret), asta nu inseamna ca nu poti adopta o tinuta anume care sa indice un detaliu important despre tine (cariera, un hobby etc.). Nu uita nici de atitudine: zambeste, dar adopta acea mina care dezvaluie si alt aspect al personalitatii tale (esti jucausa, vesela etc.).

Inainte insa de a selecta cea mai reusita fotografie pentru profilul tau, rasfoieste regulile Sentimente.ro cu privire la alegerea pozei ideale:

– chipul sa fie vizibil
– sexul declarat in profil trebuie sa corespunda celui din fotografie
– sa nu fie inserate simboluri, sigle ale altor site-uri, precum si sigla www.sentimente.ro
– sa nu fie prezente mai mult de 3 persoane de acelasi sex, acelasi cu sexul declarat in profil
– sa nu fie poze cu copii, indiferent de varsta
– sa nu contina nuduri sau seminuduri
– sa nu contina peisaje, animale sau altceva in afara de persoane
– sa nu contina arme, cutite, sabii si orice obiecte de acest gen care sugereaza acte de violenta
– sa nu fie imagini cu vedete, actori, cantareti, fotomodele, etc.
– sa nu aiba dimensiuni foarte reduse, recomandam minim 600×600

Daca pozele tale nu respecta conditiile de mai sus, vor fi transferate in poze publice (daca sunt in regula, dar fie nu apari, fie apari partial sau nu suficient de clar – cum pot fi, de exemplu, pozele facute dintr-o parte sau cele cu peisaje), poze private (daca induc la violenta) sau vor fisterse (daca sunt poze cu copii, au dimensiuni prea mici sau au caracter pornografic).

Foto: insightbulletin.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • ILEV VIOREL spune:

    Multe persoane nu suportă ideea de a greşi şi îşi doresc să aibă
    întotdeauna dreptate, chiar şi cu riscul de a încheia o relaţie minunată
    sau provocând mult stres şi durere, pentru ei şi pentru alţii. Pur şi
    simplu nu merită. Oricând simţi nevoia “urgentă” de a sări într-o discuţie
    despre cine are dreptate şi cine greşeşte, întreabă-te următorul lucru:
    “Prefer să am dreptate sau prefer să fiu o persoană blândă?”. Ce câştig
    dintr-un conflict verbal, în urma căruia cel din faţa mea părăseşte “scena”
    cu un gust amar şi un sentiment de dezamăgire?
    eni etc.

    • Laly spune:

      Prefer sa-mi argumentez logic convingerile, cu blandete si diplomatie, fara a leza pe cineva; daca persoana cealalta nu anchieseaza la parerea mea, nu insist, fiecare are dreptul la propriile convingeri, poate experienta de viata a celuilalt il determina sa creada asa

Leave a Reply