Matrimoniale

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 5: Cum gasesti partenerul potrivit

By iunie 20, 2014 25 Comments

online-datingGasirea Marii Iubirii cu ajutorul unui site de dating online poate parea, la prima vedere, un demers cu pasi logici: odata ce ai un profil de nota 10, ilustrat cu o fotografie atractiva, nu iti mai ramane decat sa bifezi acele caracteristici pe care le cauti si sa selectezi dintre optiunile oferite. In realitate, insa, la fel cum se intampla si in cazul datingului “clasic”, lucrurile sunt ceva mai complicate de atat.

Pentru a-ti gasi jumatatea, acel partener care nu ti potriveste doar “pe hartie”, ci si in mod concret, este esential sa pastrezi o atitudine deschisa… si sa te lasi surprins/a de neprevazut. Te invitam astazi la o noua lectie din Ghidul Sentimente.ro de dating online in care iti oferim cateva sfaturi care vor inlesni intreaga cautare a persoanei potrivite:

Dezvaluie-ti adevaratul Eu

Este un aspect foarte important si de aceea este esential sa tii cont de el: cand iti completezi profilul de dating online, asigura-te ca iti dezvalui adevarata personalitate, preferinte, asteptari, dorinte etc. Cu cat esti mai autentic/a si cu cat descrierea se apropie mai mult de adevar, cu atat iti maresti sansele sa fii contactat/a de persoanele potrivite!

Si nu uita sa fii original/a: evita cliseele si formularile standard. Esti o fiinta unica si irepetabila si asa ar trebui sa fie si profilul tau de dating online. Spre exemplu, in loc sa spui ca ai simtul umorului, insereaza, mai degraba, o scurta poveste despre un eveniment amuzant din viata ta.

Adauga fotografii revelatoare

In corelatie cu punctul anterior, personalitatea ta poate fi foarte bine ilustrata si de fotografiile pe care le incarci. Pe langa cea principala, asigura-te ca incluzi si imagini care dezvaluie detalii despre personalitatea ta, hobby-urile tale si orice altceva consideri ca ar putea fi relevant pentru un posibil viitor partener.

Evita sa te limitezi la un tipar anume

Chiar daca esti convins/a ca iti place un “tip” anume de barbat/femeie, n-ar strica sa iti pastrezi optiunile deschise si sa te lasi surprins/a de acei parteneri care poate nu iti indeplinesc 100% criteriile de selectie. Cata vreme stii foarte clar care sunt atributele si calitatile la care nu poti sa renunti sub nicio forma (perspectiva asupra vietii, planurile de viitor, nivelul de educatie etc.), in privinta celorlalte permite-ti un strop de flexibilitate – ai toate sansele sa fii foarte placut surprins/a!

Bucura-te de experienta datingului online

Propune-ti din start sa transformi experienta datingului online intr-una placuta si distractiva. O atitudine pozitiva si optimista va atrage persoane cu atitudine similara, cu care poti lega si prietenii trainice, nu doar crea povesti de iubire. Lasa lucrurile sa curga firesc si, pana iti gasesti Marea Iubire, nu uita sa distrezi!

Foto: q108.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply