Matrimoniale

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 8: Cum raspunzi la primul mesaj?

By iunie 26, 2014 One Comment

Ghid de dating in 10 pasi. Lectia 8 Cum raspunzi la primul mesajDe acum te poti considera un utilizator Sentimente.ro cu acte-n regula: ai un profil de nota 10, fotografii reusite si ai facut si primii pasi in comunicarea cu alti useri ai site-ului de dating online. Cum era lesne de asteptat, primele reactii n-au intarziat sa apara.

Partea cea mai grozava este ca, avand un profil atat de bine facut, userii Sentimente.ro compatibili cu tine au inceput sa iti scrie, sa te adauge in listele lor de Prieteni/Favoriti, sa iti trimita Asi, sa iti voteze fotografiile sau sa lase comentarii. Cum reactionezi la toata aceasta atentie atat de placuta, dar si usor intimidanta, in acelasi timp? Ei bine, iti oferim noi cateva idei de la care sa pornesti, in cea de-a opta lectie din Ghidul de dating al Sentimente.ro!

Raspunde scurt si la obiect

Daca ai primit un mesaj scurt de la un admirator, in care eventual iti sunt adresate 1-2 intrebari, raspunde la obiect. Daca userul in cauza ti se pare interesant si ti-ar placea sa afli mai multe despre el, acum este momentul sa ii adresezi si tu cateva intrebari punctuale.

Nu fi excesiv de serioasa

Este posibil ca timiditatea sau o oarecare stanjeneala, generata de faptul ca nu ii cunosti pe aceia care ti-au vizitat profilul de dating online, sa te determine sa concepi mesaje ceva mai serioase decat ai face-o in mod normal.

Dezvaluie un strop din personalitatea ta incredibila si in cele cateva randuri pe care i le scrii unui user simpatic, evitand exprimarea prea scortoasa ori seaca. Si nu uita: pentru un prim raspuns, cateva randuri sunt mai mult decat suficiente.

Atentie la ortografie

In special daca stapanirea gramaticii si a ortografiei limbii romane sunt calitati pe care le apreciezi la celalalt, asigura-te ca si tu scrii cat mai corect, dovedindu-ti astfel inteligenta si eruditia. Reciteste intotdeauna mesajele pe care le redactezi userilor cu care comunici online pentru a nu descoperi, mai tarziu, cu oroare, ca ti-a scapat o greseala.

Nu amana primul raspuns

Ai primit notificare pe e-mail ca unul sau mai multi useri ti-au trimis mesaje? Ei bine, nu lasa sa treaca mai multe zile pana sa le raspunzi. Cu cat o faci mai repede, cu atat mai bine: nu de alta, dar pe de-o parte risti sa uiti cu totul sa mai raspunzi la mesajele primite, iar pe de alta parte, s-ar putea ca utilizatorii care ti-au scris sa nu aiba rabdare sa astepte zile in sir dupa un raspuns.

Foto: forbes.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply