Matrimoniale

Greseli de evitat pe site-ul de intalniri online

By iulie 21, 2012 No Comments

Te-ai hotarat sa iti incerci norocul pe un site de intalniri online? Decizia este una excelenta, insa pasii pe care ii urmezi de acum inainte trebuie analizati foarte bine. Este suficient sa faci un lucru gresit pentru a rata sansa la o intalnire cu o persoana extraordinara.

Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii pe site-urile de intalniri online

Ataseaza fotografiile nepotrivite

Profilul tau trebuie sa aiba doar fotografii cu tine, fotografii decente, simple. Evita sa urci pe site-ul de intalniri online fotografii cu prietenii, cu rudele, cu flori, cu animalute sau alte imagini in care nu apari tu.

Daca nu ai cateva fotografii recente, simple, nu iti ramane decat sa rogi pe cineva sa iti faca cateva poze. De preferat sunt pozele in natura, la lumina naturala. Imbraca-te cat mai simplu, dar intr-o tinuta care sa te reprezinte in totalitate.

Informatii prea generale

Oamenii care iti vor vizita profilul vor dori sa stie cat mai multe lucruri, astfel incat sa isi dea seama daca sunteti compatibili. Daca pe profilul tau de pe site-ul de intalniri online scrie doar ca esti femei/barbat si cati ani ai, oamenii nu vor fi tentati sa intre intr-o conversatie cu tine. Incearca sa completezi toate campurile specifice profilului de pe
site-ul de intalniri online. Scrie despre hobby-uri, despre asteptarile pe care le ai de la o relatie, despre genul de om pe care ti-l doresti in viata ta etc.

Username-ul gresit

Daca ai un username nepotrivit, sunt sanse foarte mari sa atragi doar partenerii nepotriviti. Incearca sa te ruzumi la un username simplu, care sa te reprezinte in totalitate. De preferat este sa alegi ceva care are legatura cu numele tau si care sa fie cat mai simplu si usor de retinut. Asadar, inainte de a selecta numele dorit pe site-ul de intalniri online, gandeste-te foarte bine daca acesta este potrivit pentru tine si daca transmite mesajul corect.

Te bazezi prea mult pe fotografii

Este adevarat ca in prima faza, pe un site de intalniri online, aspectul este foarte important, insa nu te baza doar pe acest lucru. Evita sa pui foarte multe fotografii, unele mult prea sugestive, mai ales daca esti femeie. Din pacate, sunt sanse sa atragi doar barbati care isi doresc o femeie frumoasa, insa nu pentru o relatie matura si frumoasa, ci pentru ca exista doar atractie fizica.

Raspunzi prea greu

Daca un user de pe site-ul de intalniri online iti trimite un mesaj, iar tu ii raspunzi abia dupa o saptamana, exista riscul ca acesta sa isi fi gasit deja o alta persoana cu care sa discute. Este adevarat ca nu ai intotdeauna suficient timp sa verifici contul de cateva ori pe zi, insa cel putin o data pe zi ar trebui sa te conectezi pe site-ul de intalniri online.

In acest fel nu vei rata sansa de a intalni o persoana potrivita pentru tine.

Totusi, nu trebuie nici sa cazi in extrem in care raspunzi la numai cateva secunde dupa primirea unui mesaj. Evita sa dai semne de disperare pentru ca celalalt va simti rapid acest lucru si va incerca sa dea un pas inapoi.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply