Matrimoniale

Greseli pe care ar trebui sa le eviti atunci cand te afli in cadrul unei intalniri online

By iulie 3, 2012 No Comments

Atunci cand ai parte de intalniri online ai tendinta sa flirtezi poate mai mult decat ar trebui si sa depasesti astfel anumite limite si bariere. Nu este nimic rau in a fi o peroana dezinhibata, insa conversatiile online pot fi interpretate gresit de catre cealalta persoana.

Iata cateva greseli pe care ar trebui sa le eviti atunci cand te afli in cadrul unei intalniri online.

Nu oferi prea multe informatii personale

In timpul flirtului online oamenii au tendinta sa se lase purtati de val si sa ofere prea multe informatii personale. Nu ii spune unui om pe care l-ai cunoscut pe un site de intalniri online ca il placi sau ca va potriviti foarte bine daca inca nu l-ai intalnit fata in fata. Chiar daca ai impresia ca stii multe despre el si ca arata foarte bine, este foarte posibil ca in viata reala lucrurile sa nu fie asa cum ti-ai imaginat. Este adevarat ca pot fi chiar si mai bune de atat, insa evita sa iti iei un avant prea mare inainte de a te convinge ca lucrurile sunt asa cum iti doresti.

Evita apropourile cu subinteles

Daca nu iti plac replicile directe si ai obiceiul sa incerci sa spui anumite lucruri care pot avea subinteles, ar fi bine sa analizezi bine orice replica dai. Intalnirile online pot fi adesea stricate de anumite cuvinte care pot fi usor de interpretat. Cel mai bine este sa ii spui persoanei cu care vorbesti, foarte clar si limpede ce vrei sa spui. Evita sa folosesti metafore si expresii in scopul de transmite un anumit mesaj, ci foloseste cuvinte cat mai simple, care sa exprime cu usurinta ce vrei sa spui si unde vrei sa ajungi.

Nu insista prea mult pe aceeasi tema

Este adevarat ca in cadrul intalnirilor online este mai usor sa flirtezi cu o persoana si ca este foarte usor sa te lasi purtat de val, insa daca insisti cu acest lucru risti sa transmiti un mesaj gresit. Incearca sa abordezi teme diferite si sa eviti sa ajungi mereu in acelasi punct.

Arat-i persoanei cu care ai o intalnire online ca esti genul de om cu care se poate comunica indiferent de tema sau subiectul ales. Nu te plafona intr-un singur subiect pentru ca nu vei face decat sa iti plictisesti partenerul.

Fii rabdator

Daca tu incepi sa flirtezi, insa cealalta persoana nu iti raspunde sau schimba subiectul, inseamna ca poate nu este pregatita sa faca acest lucru sau asteapta momentul intalnirii reale. Nu te supara din acest motiv si incearca sa ai rabdare. De asemenea, evita sa ceri explicatii pentru care nu raspunde flirtului tau si incearca sa muti subiectul de conversatie intr-o
zona neutra, in care si cealalta persoana se poate simti bine.

Daca vei reusi sa schimbi subiectul in cateva clipe, fara indoiala cealalta persoana se va simti mai confortabil sa discute cu tine.

Nu discuta despre sex

Nu uita ca este totusi vorba despre o intalnire online si ca discutiile despre sex nu sunt potrivite. Este foarte posibil ca cealalta persoana sa se simta hartuita si sa inceapa sa te evite, mai mult sau mai putin elegant. Chiar daca este vorba despre o persoana atragatoare, evita sa cazi intr-o capcana din care nu mai poti sa scapi ulterior.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply