Matrimoniale

Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2014

By ianuarie 28, 2014 No Comments

652x450_127028-horoscop-lunar-horoscopul-lunii-februarie-2014Intregul an 2014 va fi plin de provocari si de surprize. Toate semnele zodiacale vor avea ocazia sa isi testeze limitele, sa se dezvolte si sa acumuleze experiente pline de invataturi.
Luna februarie 2014 este momentul in care dezordinea incepe sa se instaleze. In aceasta perioada va trebui sa actionati cu mult tact, pentru a evita eventualele dezastre. Este o perioada solicitanta, careia nimeni nu ii va face fata cu usurinta. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru luna februarie 2014.

Berbec
Esti hotarat sa faci schimbari mari in toate aspectele vietii tale. Nu te grabi sa actionezi, inainte de a cantari bine situatia. Abtine-te sa intri in ofensiva, chiar daca e o perioada stresanta. Concentreaza-te pe provocarile din cariera, ai mari sanse de reusita!

Taur
Daca pana acum ai fost “un ocean” de indoieli si de temeri, luna februarie iti va aduce linistea. Vei avea confirmarea faptului ca planul tau va functiona. Chiar si asa, nu te culca pe o ureche. Vei fi in continuare nevoit/a sa depui eforturi pentru a obtine ce-ti doresti.

Gemeni
Luna februarie iti aduce mai multe oportunitati de afaceri sau de noi locuri de munca. Trebuie sa le analizezi in detaliu si sa o alegi pe cea care este mai potrivita aptitudinilor tale. Nu te grabi sa iei decizii si consulta-te inainte cu cei apropiati. Un sfat bun nu e niciodata de prisos.

Rac
Relatiile sunt cele care-ti dau batai de cap. Esti mai nesigur ca oricand si te agati cu disperare de orice firicel care-ti confirma ca esti dorit. Ai grija sa nu agasezi cu posesivitatea. Excesul de zel nu va fi apreciat.

Leu
Vrei sa te reabilitezi pe toate planurile si nu stii de unde sa incepi. Intre timp, vorbesti continuu despre asta si incerci sa atragi atentia, poate-poate s-o-ndura cineva sa-ti rezolve problemele. Uita de asta, nu se va intampla. Trebuie sa-ti iei inima-n dinti si sa faci lucrurile singur.

Fecioara
Ai mari sanse sa te indragostesti in aceasta luna. Dar cum esti o “regina a dramelor”, vei face in asa fel incat situatia sa fie complicata. Cu toate astea, exista mari sanse ca in cautarile tale sa dai peste marea dragoste. Asa ca lupta pentru persoana iubita, oricat de anevoios ar fi drumul.

Balanta
Stresul cel mai mare vine din directia carierei. Chiar daca nici in alte aspecte nu esti pe deplin multumit/a, cauta sa te orientezi pe rezolvarea problemelor profesionale. Acesta este segmentul in care ai cele mai mari sanse de reusita, nu te lasa distras de zgomotul din jur.

Scorpion
Esti hiperactiv/a in cariera, in dragoste si in dezvoltare personala. Gestioneaza-ti cu grija timpul, daca nu vrei sa ai probleme de sanatate. Nu te surmena, nu-ti cere mai mult decat poti face. Ordoneaza-ti prioritatile si vei sti in ce ordine sa-ti rezolvi problemele.

Sagetator
Vei avea parte de provocari in ceea ce priveste familia. Este posibil sa intri in polemici sau chiar conflicte, pentru ca tu vezi lucrurile foarte diferit. Fii diplomat/a si straduieste-te sa nu-i ranesti pe cei din jur. Incearca sa accepti ca exista si altfel de perceptii decat ale tale si nu te incapatana sa le desfiintezi.

Capricorn
Esti tot mai exigent cu cei din jur si nu mai accepti nici o greseala. Nu rezolvi nimic daca esti rautacios. Straduieste-te sa exprimi mai coerent ceea ce gandesti, pentru a nu regreta ulterior. Incearca sa te mai gandesti si la ce pot simti cei din jurul tau in legatura cu aciditatea pe care o manifesti.

Varsator
Relatiile sunt importante pentru tine. In aceasta perioada, vei avea impresia ca ai pierdut controlul asupra lor. Nu intra in panica, nu este cazul. Daca reusesti sa-ti stapanesti emotiile negative si sa renunti la verbul “a vrea” in luna februarie, vei fi solicitat in limite suportabile.

Pesti
Esti foarte sensibil in februarie si orice adiere de vant iti poate rupe crengile. Nu face mare caz din vulnerabilitatea ta, caci nu va functiona cu teatru de data aceasta. Fa-ti un control medical, este foarte posibil ca din cauza stresului sa-ti scada imunitatea. Astrele iti aduc provocari in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati, trebuie sa-ti mentii calmul si sa actionezi mai putin dramatic.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply