Matrimoniale

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2014

By ianuarie 29, 2014 No Comments

652x450_127092-horoscopul-dragostei-pentru-luna-februarie-2014Luna februarie este inceputul unei perioade pline de provocari, de suisuri si coborasuri si de surprize pentru toate zodiile. Asadar fii mereu pregatit pentru schimbari si incearca sa dai o nota de flexibilitate planurilor tale amoroase.
Iata ce iti rezerva astrele in luna februarie 2014, privind viata de cuplu!

Berbec
Venus, planeta responsabila de viata de cuplu a Berbecului, este retrograda pana la sfarsitul lunii ianuarie si provoaca destabilizari in viata amoroasa. Asa ca februarie va incepe cu lamuriri de situatie in ceea ce priveste relatia Berbecului. Daca ai nevoie de sfaturi, nu ezita sa apelezi la prieteni.

Taur
Tot sub influenta lui Venus, viata de cuplu a Taurului va reveni pe fagasul sau normal si va fi mai relaxata. Mari schimbari nu se intrevad. Cei care au interese profesionale comune cu partenerii lor se pot ajuta de acestea pentru a destinde atmosfera si mai mult.

Gemeni
Gemenii au parte de o viata stabila de cuplu in februarie. Interesele par sa fie mai degraba de ordin pragmatic, financiare sau profesionale. Este posibil ca viata sexuala sa suporte transformari drastice, fie ca este vorba despre o ameliorare brusca sau de o intrerupere cauzata de frustrari.

Rac
Relatiile Racului par sa se clarifice in aceasta luna. Astrele anunta rezolvarea unor conflicte, gasirea unor solutii sau luarea unor decizii benefice Racului. In oricare dintre aceste cazuri, tu vei sti exact cum sa procedezi si o vei face fara sa ai indoieli.

Leu
Desi Leul se concentreaza in aceasta luna pe viata de cuplu, simplul fapt ca isi da interesul nu ii rezolva problemele. Vor fi frecvente tensiunile si dificultatile. Este insa o perioada buna pentru ca Leul sa analizeze si sa cantareasca aspectele pozitive si negative ale relatiei. Nu lua decizii definitive in aceasta luna si limiteaza-te la analizat.

Fecioara
Jupiter, cel care dicteaza viata amoroasa a Fecioarei, este intr-o pozitie privilegiata. Asa ca asteapta-te la o schimbare in bine in ceea ce priveste dragostea, va fi o luna in care vei incepe sa acorzi noi sanse iubirii si vei avea porniri sexuale pasionale. Profita de conditiile favorabile si adu un suflu nou relatiei.

Balanta
Casa relatiilor Balantei este vizitata in februarie de catre Soare si Mercur. Acest lucru aduce cu sine numai beneficii, de la impulsuri sexuale la romantism nemarginit. Este una dintre cele mai satisfacatoare perioade din 2014 pentru Balante, asa ca nu-ti reprima sentimentele si actioneaza intuitiv in viata de cuplu.

Scorpion
Pentru Scorpion, februarie este o luna a clarificarilor. Venus revenit pe axa normala te va ajuta fie sa deblochezi eventualele poticniri din cuplu si sa reiei firul dragostei, fie sa te desprinzi si sa mergi mai departe. Este o perioada a hotararilor, asa ca asteapta-te sa fii mai toata luna confuz in privinta cuplului.

Sagetator
Mercur, cel responsabil de viata amoroasa a Sagetatorului, este retrograd in februarie. Asa ca Sagetatorii vor avea tendinta sa fie inconsecventi si sa oscileze brusc intre sentimente contradictorii. Este posibil sa reiei legatura cu cineva din trecutul tau, dar nu este cazul sa-ti pui mari sperante in aceasta relatie.

Capricorn
Revenirea lui Venus pe directia normala iti va aduce armonie si intelegere. Jupiter se afla si el in aceasta luna in casa cuplului Capricornului, asa ca surprizele placute nu vor intarzia sa apara. Dupa o perioada in care ai avut numai de suferit de pe urma relatiilor, vei avea parte de cea mai frumoasa luna a dragostei.

Varsator
Relatiile sunt prioritatea Varsatorilor in luna februarie. Esti atragator, ai magnetism si starnesti dorinta partenerului in aceasta perioada. Venus ramane totusi intr-o zona restrictiva fata de Varsator, asa ca vei mai avea parte de mici neintelegeri si polemici.

Pesti
Ca si Sagetatorul, Pestele oscileaza in aceasta perioada precum un pendul. Relatiile acestor nativi le pot aduce dezamagiri in februarie, sau pot trece printr-o cumpana. Chiar si asa, Pestii stiu sa se distreze si sa scoata ce este mai bun dintr-o situatie, iar in a doua parte a lunii vor incepe deja sa se observe ameliorari ale vietii de cuplu.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply