Matrimoniale

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2013

By iunie 3, 2013 No Comments

dragosteLuna iunie 2013 aduce influente pozitive in viata amoroasa a majoritatii zodiilor. Astrele colaboreaza pentru insuflarea unei stari de calm in materie de amor, semn ca urmeaza o vara in care dragostea pluteste in aer. Iata cum arata horoscopul dragostei pentru luna iunie 2013!

Berbec
Inceputul lunii iunie va fi lipsit de tensiuni si certuri in cupluri, armonia in doi fiind perfecta pentru un echilibru interior aparte. Nativii celibatari, in special cei de sex feminin, pot sa cada prada unor tentatii periculoase, care sa le aduca o serie de dezamagiri. Spre finalul lunii, apele se calmeaza si nimic nu ameninta starea de bine in dragoste.

Taur
Taurii aflati deja intr-o relatie de cuplu se vor dedica trup si suflet carierei, astfel ca nu vor trai lucruri marete pe plan personal. Nativii siguri, insa, vor visa amoruri ca-n povesti si vor avea pretentii exagerate de la curtezani, pana in punctul in care se vor lovi de cruda realitate ca de un dus rece. Astrele sunt totusi sustinatoare, toata luna iunie!

Gemeni
Luna iunie poate fi, pentru Gemeni, perioada perfecta de solutionare a unor probleme de cuplu ingropate de multa vreme sub covor si lasate nerezolvate. Celibatarii devin brusc mult mai romantici si mai dispusi sa faca o serie de concesii, pentru a-si gasi un partener. Daca au existat discutii de un angajament pe termen lung sau o casatorie, planurile au mari sanse de a se concretiza.

Rac
Racii cuplati se vor bucura de o reapropiere de partener, nu doar la nivel fizic, ci si la unul emotional. Nativii care nu si-au gasit inca un partener ar face bine sa se prezinte tot mai des in cercuri sociale, imbracat la patru ace si gata sa cucereasca: se bucura de o putere de atractie mai intensa decat oricand!

Leu
La inceputul lunii iunie, Leii devin dintr-o data mai tandri si mai deschisi emotional. Dispozitia romantica in care se afla se transforma, la jumatatea lunii, in temeri diverse despre directia in care merge viata lor si asteptarile personale, ce intarzie sa fie satisfacute. In cazul in care apar disensiuni in cuplu, comunicarea este singura solutie care poate atenua certurile si neintelegerile inerente.

Fecioara
Nativii Fecioara implicati intr-o relatie serioasa pot intampina diverse probleme in cuplu, nascute din tensiuni care pot avea la baza gelozia sau dificultatile financiare. Indicat este sa fie scoase cartile pe masa, pentru indepartarea raului din radacina. Fecioarele celibatare au mai mult chef de flirt decat de obicei, reusesc sa atraga atentia sexului opus, insa nu vor sa isi asume angajamente, cel putin nu momentan.

Balanta
Viata de cuplu va fi in iunie lipsita de schimbari majore, insa este posibil sa apara discutii din pricina unei influente nefaste din partea unor terte persoane. La jumatatea lunii, Balantele simt nevoia stabilitatii personale si au tendinta sa accepte o relatie intima de conjunctura, doar pentru a avea pe cineva alaturi.

Scorpion
In dragoste, Scorpionii vor sti exact cum sa isi manipuleze partenerul de viata in a le satisface toate dorintele, fie ele sexuale sau legate de bani, proprietati sau concedii scumpe. Luna iunie nu aduce cu sine neintelegeri majore, nici pentru nativii implicati intr-o relatie, nici pentru cei singuri.

Sagetator
Daca pana acum au mai existat tensiuni in cuplu, pentru Sagetatori urmeaza o luna plina de armonie, tandrete si intelegere. Sagetatorii aflati intr-o relatie pot stabili o logodna, iar cei singuri pot cunoaste un partener compatibil cu personalitatea si asteptarile lor!

Capricorn
Lucrurile de anima considerabil in viata Capricornilor, fie ca este vorba de revitalizarea relatiei deja existente, fie ca urmeaza ca nativii sa aiba o intalnire cu cineva care sa le cada cu tronc. Apar noi oameni in viata nativilor, care ii ajuta sa se cunoasca mai bine din punct de vedere sentimental.

Varsator
Varsatorii care au deja pe cineva alaturi vor lua o decizie importanta in luna iunie, fie ca este legata de mutatul impreuna, logodna sau orice alt plan amanat pana in acest moment. Celibatarii sunt nelinistiti si nemultumiti de singuratatea lor, fiind extrem de anxiosi pentru ca nu li se intampla nimic deosebit pe plan personal.

Pesti
Luna iunie poate fi, pentru Pesti, o perioada tumultoasa in amor. Pot sa apara blocaje, certuri, desincronizari si discutii cu cauze marunte, care sa le perturbe linistea semnificativ. Abia spre finalul lunii, lucrurile par sa o ia pe un fagas normal. Pestii fara partener sunt condusi de o nevoie apriga de a domina si de a cuceri.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply