Matrimoniale

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2013

By noiembrie 5, 2013 One Comment

oroscopul-dragostei-pentru-luna-noiembrie-2013Planetele isi exercita influenta puternica si in aceasta luna, atat in sens pozitiv, cat si in sens negativ. Daca Berbecii incep sa puna iubirea pe primul plan, Varsatorii accepta in sfarsit ca sunt prea idealisti in amor, iar Pestii sunt mai naravasi ca niciodata.

Berbec
Luna noiembrie aduce pentru tine planeta Venus in casa cuplului, urmand ca ea sa ramana in zodia ta pana in luna martie 2014. Acest lucru inseamna ca dragostea va deveni brusc o prioritate pentru tine, de unde si numeroasele schimbari care ar putea interveni pe plan personal. Se pune problema unei casatorii sau, dimpotriva, a unui divort.

Taur
Planeta Mercur te influenteaza in continuare pe plan personal, invitandu-te sa despici firul in patru, sa ceri lamurirea perspectivelor de viitor sau deconspirarea unor secrete din trecut. In acelasi timp, Marte iti traverseaza casa sexualitatii, crescandu-ti libidoul la maximum si facandu-te mai predispus ca niciodata aventurilor si exceselor erotice.

Gemeni
Cu Mercur in casa banilor, relatia ta intima cu partenerul nu se concentreaza pe sentimente si romantism, ci pe formularea unor strategii prin care sa castigati impreuna multi bani. Poate incepeti o afacere impreuna sau achizitionati o locuinta. Te domina o nevoie acuta de a face bani, iar daca esti singur/a, te vei implica in relatii pe criterii materialiste cu siguranta.

Rac
Venus iti traverseaza zodia in noiembrie, aducandu-ti trairi afective intense, fie in extrema pozitiva, fie in cea negativa. Incepi sa te gandesti la cat de bine te potrivesti cu adevarat cu partenerul, sa ii soliciti deschiderea si toleranta sau sa ii pui la incercare sentimentele. Daca nu ai pe nimeni special, sunt foarte multe sanse sa te indragostesti in aceasta perioada.

Leu
La fel ca lunile trecute, te poti confrunta cu ape tulburi in dragoste, in general din cauza familiei sau a unor cunostinte mai vechi. Instabilitatea din cuplu poate atrage dupa sine posibile relatii adultere cu cineva de la serviciu, ceea ce ridica un risc in plus de dezbinare a relatiei de amor oficiala. Ai grija cum iti stabilesti prioritatile si nu risca mai mult decat merita!

Fecioara
Bucura-te din plin de aceasta perioada senina pe plan sentimental. Pozitia lui Jupiter iti aduce impliniri, realizari si satisfactii marete in dragoste, iar Marte iti creste libidoul si puterea de atractie. Este posibil ca acum sa iti gasesti jumatatea, iar daca esti deja alaturi de ea, sa faceti pasul urmator in relatia voastra. Vreme de 5 luni de acum incolo, dragostea iti este favorabila!

Balanta
Luna noiembrie te surprinde intr-o pasa in care vrei multa intimitate si discretie. Preferi sa te retragi in confortul caminului, sa te ocupi de chestiunile casnice, sa te simti confortabil langa partenerul tau departe de privirile celor din jur. Te poti simti nesigur/a, vei intampina probleme de comunicare si vei solicita mai multa atentie de la jumatatea ta.

Scorpion
Vei traversa o perioada in care latura ta “intunecata” va iesi la iveala. Te va coplesi posesivitatea, egoismul, gelozia si scepticismul in cuplu. Asadar, vei da nastere unor adevarate drame, incarcaturi emotionale puternice si schimbari care iti pot schimba radical viitorul. Tempereaza-te!

Sagetator
Saturn nu te ajuta deloc pe plan sentimental in noiembrie. Te face sa te ingrijorezi inutil, sa dai curs unor frustrari intrinseci si sa dai dovada de intoleranta si inflexibilitate in cuplu. Nu vrei sa cooperezi deloc cu persoana iubita si ai pretentii atat de mari, incat sunt imposibil de satisfacut.

Capricorn
Din fericire, influenta puternica a lui Venus in zodia ta, din noiembrie 2013 si pana in martie 2014, te face mai senzual, mai deschis intimitatii si mai emotiv. Daca nu ai pe nimeni alaturi, ai toate sansele sa te indragostesti. Daca esti deja intr-o relatie, surprinzi prin atitudinea ta calda si dornica sa faca lucrurile sa mearga.

Varsator
Este posibil sa realizezi acum ca pretentiile tale de la dragoste in general sunt exagerate. Revii cu picioarele pe pamant, iti dai seama ca viata nu este la fel ca in imaginatia ta si incerci sa te multumesti cu datele realitatii. Vei traversa o perioada de consolare si acceptare in noiembrie.

Pesti
Jupiter si Marte aduc multa actiune in viata ta sentimentala incepand cu luna noiembrie si terminand cu decembrie 2013. Ai intiativa, spui ceea ce simti, ai o pofta nebuna de iubit si traiesti fiecare moment la maxima intensitate. Certurile nu sunt nici ele excluse, de vreme ce ai un temperament atat de aprins!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply