Matrimoniale

Horoscopul lunii octombrie. Afla ce iti rezerva astrele

By octombrie 1, 2013 No Comments

boy-boyfriend-couple-embrace-girl-girlfriend-Favim.com-55235Luna octombrie se anunta una prolifica pentru majoritatea semnelor zodiacale. Daca unii vor avea de castigat pe plan financiar, altii vor avea parte de multe surprize sentimentale. Iata ce iti rezerva astrele in luna octombrie.

Berbec
Luna octombrie va fi una plina de satisfactii pentru nativii din Berbec, mai ales pe plan financiar. Propunerile pentru colaborari sau incheieri de contracte vor fi la ordinea zilei. Cu toate acestea, Berbecii vor trece prin stari tensionante si pline de stres, din cauza concurentei, rivalitatii si invidiei. Asa ca putina prudenta nu le-ar strica.

Taur
Taurii pot intampina mari probleme de comunicare in luna octombrie, in principal in prima parte a lunii. Mare grija la actele si contractele pe care le semnezi, deoarece pe plan financiar ai putea avea probleme si cel mai bine ar fi sa te ocupi de cariera dupa data de 15 octombrie.

Pe plan sentimental, ai putea intampina, de asemenea, tensiuni, tocmai din cauza unei comunicari ineficiente.

Gemeni
Nativii Gemeni vor avea de facut alegeri si de luat decizii importante in luna octombrie. Pot intampina dificultati si piedici in luarea hotararilor, insa cu mult calm si ordine in ganduri, Gemenii pot reusi sa aiba rezultate pozitive pe toate planurile, chiar daca acestea vor aparea cu intarziere, in a doua jumatate a lunii noiembrie.

Pe plan financiar, Gemenii au reusite, insa trebuie sa aiba grija cum gestioneaza banii.

Rac
Racii sunt preocupati de investitii si afaceri in luna octombrie. Sunt entuziasti si plini de initiativa, iar la munca au parte de o atmosfera linistitoare, ce le stimuleaza creativitatea, astfel incat vor avea parte de demersuri si intrevederi constructive.

Leu
Pentru Leu, luna octombrie vine cu mari oportunitati pe toate planurile. Plini de dinamism, initiativa si energie, Leii pot avea mari reusite, insa trebuie sa aiba grija si la impulsivitate si imprudenta, care vin odata cu aceasta stare de energie si euforie.

Fecioara
In prima decada a lunii octombrie, Fecioarele au parte de momente tensionante, examene, negocieri sau acte de semnat. Toate se incheie cu succes, insa aceste momente le pun pe Fecioare in situatii dificile, pline de confuzie.

Pe plan spiritual, nativii Fecioara pot trai angoase sau stari depresive, in prima parte a lunii.

Balanta
Balantele au mari sanse de promovare in luna octombrie, mai ales daca se implica in proiecte mari, indraznete prin care isi pot scoate in evidenta calitatile si creativitatea. Pe plan financiar, cautia solutii cat mai rapide pentru a-si rotunji veniturile.

Scorpion
Scorpionii vor avea, in a doua decada a lunii octombrie, oportunitati de a avansa. Curajosi, cu mari perspective de viitor si optimisti, Scorpionii nu trebuie insa sa se lase purtati de val si sa cada in cealalta extrema, a indoielilor si a turbulentelor.

Sagetator
Sagetatorii calatoresc in luna octombrie, sunt preocupati de activitatile culturale si se implica in numeroase activitati. Sagetatorii pot avea parte de dezamagiri atat pe plan sentimental, cat si profesional in a doua jumatate a lunii.

Capricorn
In luna octombrie, Capricornii isi concentreaza intreaga atentie asupra atingerilor unor scopuri pe care le-au tot amanat. Se simt motivati si puternici, insa, in acelasi timp, pot intampina mari dificultati in implinirea dorintelor. In a doua jumatate a lunii, Capricornii pot avea probleme de concentrare, de comunicare si iau decizii destul de greu.

Varsator
Varsatorii intra in luna octombrie intr-o perioada in care pot avea mari succese profesionale, insa le obtin cu foarte multa truda si efort. Pot intampina dificultati si in ceea ce priveste comunicarea si negocierile unor contracte.

Pesti
Pestii trec printr-o perioada agitata pe plan profesional in luna octombrie, care se finalizeaza insa favorabil. Sunt plini de energie, eficienti si pot stabili relatii care le pot aduce beneficii pe termen lung. Tratate insa superficial, aceste sanse pot deveni o corvoada pentru Pesti, insa, chiar si asa, au parte de venituri substantiale.

sursa: Horoscop Acasa

Hai pe Sentimente

Leave a Reply