Matrimoniale

Idei de intalniri romantice in aer liber

By aprilie 2, 2013 One Comment

Idei de intalniri romantice in aer liberOdata cu venirea primaverii, indragostitii se pot bucura in voie de plimbari lungi prin parcurile inverzite. Afla alte idei pentru intalniri romantice in aer liber in aceasta primavara.
Daca natura iti ofera un mediu placut si curat pentru o intalnire cu o persoana pe care ai cunoscut-o pe un site de matrimoniale, de ce sa petreceti timp doar in casa sau in localuri din oras?

Alege intalnirile romantice in aer liber, care, combinate cu putin efort fizic, va vor pune sangele in miscare. Afla care sunt cele mai simple idei pentru intalniri romantice reusite in aer liber:

Picnic
Cea mai placuta activitate de cuplu in aer liber poate fi un picnic romantic.
Ai nevoie de o patura pe care sa o asterni pe iarba intr-un loc permis intr-un parc si de un cos care sa contina bunatati pentru voi doi.
Fructele proaspete si ciocolata sunt o combinatie excelenta pentru un picnic, dar puteti completa meniul si cu un vin bun.

Cinema drive-in
Alegeti impreuna un film bun si bucurati-va de intimitatea oferita de cinematograful drive-in din Baneasa.
In acest an, drive in-ul se deschide in 20 aprilie, data dupa care puteti petrece o seara placuta la film, in aer liber.
Floricele de porumb pot completa iesirea, insa cel mai important lucru este ca puteti sa va sarutati oricat in timpul filmului fara sa-i deranjati pe alti spectatori. Gaseste programul filmelor pe baneasashoppingcity.ro.

Paintball
Daca nu ti se pare prea romantic sa impusti persoana iubita cu bilute pline de vopsea, incercati sa convingeti mai multi prieteni sa vina cu voi la paintball si jucati in echipe.
Luptati in aceeasi echipa pentru victorie si momentele petrecute in aer liber va vor face pofta de mancare, dar va vor stimula si libidoul. Gaseste mai multe informatii pe paintballbucuresti.ro si paintballwars.ro.

Plimbare cu bicicleta
O modalitate mai putin violenta de a va mentine in forma este plimbarea cu bicicleta.
Fie ca alegeti biciclete separate sau una dubla, pentru indragostiti, va veti putea bucura de natura impreuna si, daca o latra vreun caine pe iubita ta, vei avea ocazia sa devii un erou si sa o salvezi de maidanezul iritat. Gaseste mai multe informatii pe cicloteque.ro.

Calarie
Fii cavalerul ei pe cal si du-ti iubita la calarie. Daca nu v-ati mai urcat pana acum pe un cal, puteti lua lectii de echitatie impreuna, pentru ca apoi sa va puteti plimba impreuna in aer liber pe doi cai blanzi.

Minigolf
O experienta la fel de interesanta, dar mai putin solicitanta fizic poate fi minigolful.
Spre deosebire de alte activitati in aer liber, minigolful va da ocazia sa va apropiati si mai mult, pentru a-l invata pe celalalt miscarile corecte. Chiar daca niciunul dintre voi nu este expert, impreuna veti putea parcurge cu succes intregul traseu.

Gradinarit
Chiar daca niciunul dintre voi nu are curtea proprie, primavara este cel mai bun moment pentru a planta impreuna cateva seminte sau puieti in gradina blocului.
Gradinaritul poate fi distractiv in doi si indiferent ce alegi sa plantezi, dragostea voastra va inmuguri in aceasta primavara.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply