Matrimoniale

Idei neobisnuite pentru prima intalnire

By aprilie 25, 2013 6 Comments

intalnirePrima intalnire! Daca ai experimentat-o deja, probabil ca te trec fiori de bucurie atunci o astfel de amintire este evocata. Zambesti larg si te lasi prada melancoliei, retraiesti clipele magice cand va purtati precum niste adolescenti stangaci, nestiind ce va asterne viitorul. Si totusi, de ce sa nu spargi putin tiparele? Daca nu ai apucat inca sa-i furi primul sarut, Chiara Atik, expert in relatii si autoarea cartii “Modern Dating: A Field Guide”, iti propune cateva idei neobisnuite pentru o prima intalnire iesita din comun.

Plimbati-va cu bicicleta
Daca aveti norocul sa va dati intalnire pe o vreme placuta, incercati sa iesiti la o plimbare cu bicicleta. Cel mai bine este sa alegeti o zona unde sa fiti doar voi doi, in natura, iar atunci cand obositi, sa va opriti pe marginea unui lac si sa admirati peisajul. Nu este o idee rea nici sa aveti cateva gustari proaspete la voi, caci bicicleta cere un efort considerabil.

Alege un curs de gatit
O amintire la fel de placuta, pe cat este de neobisnuita locatia, este aceea care implica formarea voastra ca si cuplu la un curs de gatit. Nu conteaza daca sunteti elevi sau unul dintre voi este profesorul, important este ca v-ati placut si ati rezonat cu ajutorul unui preparat culinar.

Mergeti pe partie
Daca locuiesti in apropierea partiilor de schi, propune-i sa petreceti cateva ore placute pe partie schiind sau dandu-va cu snowboardul. Chiar daca nu este atras de aceste sporturi, viitorului partener ii va fi imposibil sa spuna nu, intrucat isi doreste sa te cucereasca. Incheiati intalnirea cu un pahar de vin fiert, in fata unui semineu dintr-o cabana.

Distrati-va la o sala de jocuri
Ti-aduci aminte cand parintii te duceau la balciuri sau in salile de bowling de pe litoral, unde te asteptau tot felul de distractii, de la jocul “pinball” si pana la mesele de biliard? Iesiti la mall intr-un astfel de spatiu in care sa redeveniti copii pentru un timp si sa va provocati reciproc la doborarea recordurilor celuilalt.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • panait valentin spune:

    interesant ce spuneti,merita incercat

  • taraos spune:

    Sant foarte multe cazuri cand prima impresie asupra unei persoane este diametral opusa cu realitatea.Asa ca nu va pripiti.

  • paul spune:

    Gindul meu este ca ,,matrimoniale ” se refera cu precadere personajelor ce trec de virsta mijlocie , si care nu mai dispun de farmecul si perspectivele tineretii si ,de cele mai multe ori , sunt indepartate de curentul social , chiar si de activitati profesionale care le-ar oferi un contact permanent si divers ,deschizindu-le in acest fel posibilitati cognitive largi .
    Cred de asemenea ca multi dintre cei situati intre 18 si 45 de ani , se descurca minunat in relatiile sentimentale fara a simti necesitatea instruirii adresate cu precadere incepatorilor ,si chiar daca isi verifica sau ordoneaza modul de actiune dupa un anume etalon al timpului , gasesc suficiente resurse spirituale pentru a afla drumul in lumea sentimentelor si fara GPS-ul indrumator.
    Intre cucerire si cunoastere este o anume distanta , sa spunem aceea dintre dansul porumbeilor stradali si inaltimea unui profund sentiment de iubire reverberind peste timp si evenimentele existentei .
    Poate ca tema cunoasterii ar fi mult mai potrivita aici si, de ce sa nu recunoastem , mult mai interesanta pentru toti cei prezenti , indiferent de virsta . Desigur, am fi frustrati de tema mersului pe bicicleta, al intilnirii pe pirtie , sau la o sala de jocuri , etc. , dar am avea sentimentul unui joc ceva mai matur decit orizontul adolescentin situat sub 18 ani.
    Imaginati-va un interviu cu subiecti indiferent de virsta , credeti ca exista o singura persoana care sa se recunoasca atit de inapoiata mintal incit sa se arate surprinsa de sugestiile Dv. privind intilnirea sau relatiile sentimentale ?
    Continui a va sugera ca nu tinerii cauta aici ajutor , sau foarte tinerii , ci aceia care au intr-adevar nevoie de el .
    Sper ca va veti indeparta de obiceiul de a privi lumea pe un fascicol ingust ca o raza de laser . Orizontul continua sa se intinda pe 360 de grade si nu va tine seama de cele citeva descoperite de fiecare pina in prezent .
    Desigur, pagina va apartine si puteti face tot ce doriti , chiar si a-i conferi o conotatie sexuala , asa cum mai nou se aliniaza intreaga lume .
    Cred , ca atit la inceput cit si pe parcursul oricarei intreprinderi ar fi bine sa ne conturam scopul , obiectivele si sa alegem cu grija mijloacele , mentinind permanent limitele si tinuta . Continuind a ne adresa tuturor considerindu-i subnaivi , nu facem decit sa ne prezentam propriile limite cit si propriul retard .
    Va rog sa acceptati opinia mea doar ca un indemn la meditatie si la abordarea unei tinute profesionale situate in ton cu pregatirea cu care va mindriti , indiferent de starea industriei , agriculturii , medicinei si multor alte domenii locale ……..

  • constantin ghinelea spune:

    Nimic nu-i gresit in zicala:”Prima impresie- CONTEAZA!”……..fIE CA TE INDRAGOSTESTI DE CE VEZI, fie ca , esti pus in garda asupra MODALITATII de a te retrage ….FARA SA LASI URME dureroase!
    Am inceput sa va indragesc tot mai mult ptr. ceea ce faceti in folosul nostru , al celor -DESTUL DE MULTI interesati a va solicita ajutorul in rezolvarea MARII PROBLEME EXISTENTIALE–C O M U N I C A R E A !!! VICTOR,……………………alias-constantin ghinelea!

  • Tica spune:

    Las la aprecierea celorlalti,,,,

Leave a Reply