Matrimoniale

In cat timp decide un barbat ca te place?

By iunie 16, 2017 2 Comments

Cat de mult crezi ca ii ia unui barbat sa decida daca te place sau nu?
Doua saptamani?
Doua intalniri?
Cateva ore?
Sau cateva pahare de vin?

Nu o sa iti vina sa crezi, dar unui barbat ii ia in jur de 60 de secunde sa isi faca o impresie despre tine. In 60 de secunde abia intri in incapere, te prezinti si poate ai si un schimb de cateva replici.
In acel punct el fie se gandeste ca esti wow si vrea sa te cunoasca mai bine, fie isi spune ca nu prea esti genul lui.
 
Iar asta nu e ceva tipic masculin. Prima impresie este de impact, atat pentru barbati cat si pentru femei. Cu totii judecam persoanele pe care le cunoastem inca dinainte ca acestea sa ne vorbeasca.
 
Iata mai jos o lista cu 5 lucruri pe care un barbat le apreciaza la o femeie chiar inainte ca aceasta sa deschida gura:
 

1. Barbatii sunt atrasi de femeile care se bucura de viata


Daca il intampini cu zambetul de buze, il saluti cu caldura si ii transmiti ca te bucuri de intalnire, el va observa si va aprecia din primul moment.
 
In schimb, daca ai o privire neutra si dezinteresata si ii strangi mana cu raceala, ar putea sa creada despre tine ca esti genul de persoana care mai degraba aduce stari negative decat pozitive in viata cuiva.

Inainte de o intalnire , barbatii isi doresc ca femeia pe care o vor cunoaste sa zambeasca si sa fie plina de energie pozitiva, astfel incat intalnirea sa fie de succes.
 

2. Vor sa vada ca esti interesata


Un alt lucru pe care barbatii il observa foarte repede este gradul de interes al femeii cu care se intalnesc.
 
Daca nu pui intrebari si pare ca nu vrei sa afli mai multe despre el, se va considera tinut la distanta si ar putea sa ii scada interesul sa relationeze cu tine.
 
Stim ca asteptarea unei femei la primele intalniri este ca barbatul sa ia initiativa si sa impresioneze, insa acest lucru nu trebuie sa te faca sa devii pasiva si doar sa raspunzi la intrebarile lui. Atat barbatii, cat si femeile, au nevoie sa stie ca exista interes din partea celuilalt, astfel incat sa aiba motivatie sa continue comunicarea.
 

3. Barbatii isi doresc o femeie care se exprima liber


Cat de liber este limbajul corpului tau? Ai tendinta sa te abtii atunci cand ai o opinie sau cand iti vine sa razi? Cat de confortabil te simti atunci cand cineva face contact vizual cu tine?
 
Cand un barbat simte ca nu esti deschisa, vede asta ca pe o bariera si poate considera ca pui distanta intre voi, lucru care nu este deloc dezirabil intr-un inceput de relatie.

4. Barbatilor le pasa de cat de atenta la detalii esti


Atat femeile cat si barbatii considera indezirabile persoanele care arata neglijent si dezordonat.
 
Cand un barbat te vede la o prima intalnire se intreaba daca ai facut un efort sa fii atractiva pentru el.
Asta nu inseamna ca la fiecare aparitie trebuie sa te imbraci cu rochia de evenimente speciale, insa nici nu iti face aparitia in hanorc.
 
Aspectul fizic vorbeste mult despre persoana ta!
 

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply