Matrimoniale

Inca esti singur? 4 motive pentru care nu-ti gasesti un partener

By iulie 3, 2013 No Comments

6c9afc12425aa01974c8d345ee5592b5A trecut mult timp de la ultima ta relatie serioasa si oricat de mult ti-ai da silinta sa iti refaci viata sentimentala nu reusesti sa-ti gasesti un partener stabil? Motivele pentru care se intampla acest lucru sunt variate, insa dintre acestea cateva sunt mai frecvent intalnite. De curand, pe celebra retea de socializare Twitter a fost creat un loc special (#IAmSingleBecause) unde fiecare persoana poate scrie din ce motiv crede ca nu si-a gasit pana acum un partener stabil.

1. Alegi pana culegi
Este normal sa iti doresti ca viitorul tau partener sa fie plin de calitati, insa trebuie sa fii si realist in acelasi timp, adica sa iti dai seama ca perfectiunea nu exista. Vechea zicala “alegi pana culegi” si pretentiile tale exagerate sunt motive care iti pot dezvalui de ce inca esti singur.

2. Iti place sa fii singur
Toti prietenii tai sunt implicati in relatii, numai tu esti singur. Cu toate acestea, nu te deranjeaza sa mergi cu ei in vacante sau la petreceri, ba chiar iti place sa le oferi sfaturi despre viata de cuplu si nu te simti niciodata in plus. Daca privesti lucrurile din aceasta perspectiva, inseamna ca iti place sa fii singur si nu iti sta gandul la gasirea unui partener stabil.

3. Esti prea posesiv
Chiar daca te implici intr-o relatie, cu siguranta nu ai fi dispus sa renunti la lucrurile care iti fac placere, cum ar fi iesitul cu prietenii in oras, sau vizionarea serialului preferat. Asa cum tie nu ti-ar placea ca partenerul tau sa iti interzica sa te vezi cu amicii tai, sa schimbe canalul in mijlocul filmului si sa te transforme in vegetarian, asa nici partenerului tau nu i-ar placea ca tu sa fii din cale afara de posesiv si sa ii impui reguli. Daca obisnuiesti sa faci acest lucru, este de inteles de ce esti inca singur.

4. Nu cauti iubirea unde trebuie
Atunci cand esti singur si iti doresti sa gasesti un partener stabil, trebuie sa stii si unde sa-l cauti. Mai exact, trebuie sa profiti de fiecare oportunitate si de fiecare metoda pe care o ai la dispozitie: dating online, retele de socializare, petreceri, ajutor din partea prietenilor etc. Sunt sanse destul de mici sa gasesti un partener cand stai acasa in fata televizorului sau cand astepti autobuzul in statie. Daca ai socializa mai mult si nu ai astepta ca altcineva sa faca primul pas, ai avea sanse mai mari sa uiti de perioada “solo”.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply