Matrimoniale

Intalneste-ti jumatatea prin intermediul unor intalniri online

By iulie 11, 2012 One Comment

In zilele noastre, intalnirile online au devenit una dintre cele mai populare metode de a incepe o relatie. In trecut, peste 70% dintre oameni isi gaseau jumatatea la scoala, la serviciu sau prin intermediul familiei si prietenilor, se arata in noi studii. Restul de 28% erau intalniri accidentale, in locuri frecventate de cele doua persoane, cum sunt cluburile. Astazi, sunt tot mai mari sansele sa cunosti persoana potrivita prin intermediul unor intalniri online.

Conform unui nou sondaj realizat de Universitatea Rochester din Statele Unite, datingul online a devenit a doua cea mai folosita modalitate de a incepe o relatie, prima fiind prin intermediul prietenilor comuni. De aceea, varianta unor intalniri online nu mai este de multa vreme o metoda inedita, ci una dintre principalele metode prin care oamenii cunosc persoane noi si incep o relatie amoroasa.

Intalniri online – factorul geografic

De cele mai multe ori, mediul in care se invarte o persoana este unul limitat. Drumurile zilnice la serviciu, cele pentru cumparaturi si plata facturilor constituie un cerc restrans in care oamenii isi desfasoara activitatea. Prin intermediul unor intalniri online, cunosti oameni pe care altfel este greu sa-i intalnesti sau chiar imposibil, din cauza distantei. Limitele geografice dispar gratie unor intalniri online care iti permit sa faci cunostinta cu o persoana aflata pe alt continent.

Intimitatea – intalniri online

Una dintre beneficiile comunicarii prin intermediul unor intalniri online o reprezinta intimitatea. Multe persoane care isi cauta un partener sunt satule de esecurile avute pana in prezent si nu doresc sa se mai expuna public. Cand o relatie incepe in afara internetului, cei doi ies impreuna si, vrand-nevrand, sunt vazuti de vecini, prieteni, familie, societate. Uneori, acest lucru poate fi deranjant deoarece se poate ca acea relatie sa nu reziste si ultimul lucru pe care il doresc cei doi este sa fie judecati de ceilalti.

Prin intermediul unor intalniri online, insa, poti mentine o relatie complet privata atat cat iti doresti. Cand consideri ca a sosit momentul sa anunti ca exista cineva in viata ta, o poti face, bucurandu-te pana atunci de confidentialitate.

Intalniri online – confort si libertate de actiune

Cu ajutorul unor intalniri online, iti poti lua viata in propriile maini, iti creezi propriile reguli si iti oferi sansa de a fi fericit. Daca in viata de zi cu zi exista o multime de oameni care iti dau sfaturi, dorite sau nu, despre cum sa-ti gasesti pe cineva, in mediul online decizi singur ce vrei sa faci si ce nu.

Pana cunosti o persoana mai bine, astfel incat sa vrei sa va intalniti fata in fata, nu te costa nimic sa discuti cu ea pe internet. Acasa, in propriul fotoliu, fara presiunea unei intalniri reale, ai posibilitatea sa vezi daca exista lucruri pe care le aveti in comun sau nu. Prin intermediul unor prime intalniri online, faci cunostinta cu cineva cu efort minim, fara cheltuieli, in timpul tau liber si in intimitatea casei tale.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Dhie spune:

    Am vazut un reportaj pe TVR 1, la emeinusia Cu ochii in 4 , in care puscariasi faceau cereri de chemare in judecata impotriva unor persoane fictive (cel mai absurd a fost cazul celui care si-a dat burta in judecata pentru ca manca prea mult ) sau impotriva unor persoane reale, fara un temei real. Faceau asta pentru a calatori prin tara , spuneau ei, pentru ca o puscarie sau alta devenea anosta la un moment dat . Numarul celor ce faceau asta era impresionant si blocau intr-adevar justitia (probabil o blocheaza in continuare). Si pentre ei se pot gasi solutii, cum ar fi inrautatirea regimului de executare a pedepsei, pentru ca nu-mi imaginez ca sunt in stare sa plateasca amenzi.

Leave a Reply