Matrimoniale

Intalniri online: 10 lucruri sexy pe care le fac barbatii

By octombrie 23, 2012 10 Comments

Cu ocazia unor intalniri online sau chiar fata in fata, barbatii fac intotdeauna un gest sexy, cu ajutorul caruia pot cuceri femeia potrivita. Iata in continuare 10 lucruri sexy pe care le fac barbatii fara sa se dezbrace.

1. Felul in care poarta hainele

Un barbat care stie sa-si aleaga hainele potrivite, in functie de varsta, conformatie fizica si statut, poate fi incredibil de sexy indiferent cu ce este imbracat. Observa cum este imbracat cand aveti intalniri online.

2. Parfumul pe care il foloseste barbatul

Dupa mai multe intalniri online, s-ar putea sa urmeze prima intalnire fata in fata. Un barbat are sansa sa-si cucereasca partenera cu un parfum sexy, discret, masculin.

3. Inteligenta insotita de bun-simt

Unul dintre cele mai sexy lucruri pe care le fac barbatii este sa-si dovedeasca inteligenta intr-un mod diplomat, prudent. Dupa cateva intalniri online, o femeie isi poate da seama daca barbatul respectiv este inteligent si, in acelasi timp, lipsit de aroganta.

4. Felul in care ii sopteste la ureche, in public

Atat in cadrul unor intalniri online, cat si offline, barbatii pot sa-si cucereasca partenera cu o simpla soapta. Daca este un murmur de placere sau satisfactie, tonalitatea lui va fi perceputa ca extrem de sexy de catre femeie.

5. Mancarea pe care o gateste pentru ea

Cand partenerul de viata iti gateste cina, in timp ce-ti ofera un pahar de vin pentru relaxare, gandul nu poate sa nu-ti zboare la noaptea fierbinte care va urma. Un barbat care gateste pentru iubita sau sotia lui este foarte sexy in bucatarie, inconjurat de ingrediente. Fiecare gest al lui este facut din pura placere.

6. Felul in care isi face sa rada partenera

Barbatii cu simtul umorului sunt perceputi de catre femei ca fiind mai agreabili, mai atractivi si chiar mai sexy decat cei care nu par sa savureze niciodata o gluma buna. Un barbat glumet stie cum sa atraga atentia asupra lui intr-un mod inteligent, distreaza femeile si le ajuta sa se relaxeze in preajma lui.

7. Felul in care isi strange iubita la piept

Pieptul unui barbat este una dintre cele mai sexy zone le care o femeie vrea sa le exploreze. Cand un barbat isi strange la piept partenera, ea simte mai bine ca oricand masculinitatea care o inconjoara si o ocroteste. Iar afectiunea si siguranta oferite sunt o combinatie extrem de sexy.

8. Felul in care zambeste

Femeile gasesc sexy felul in care isi misca buzele barbatul care le intereseaza si, mai ales, felul in care zambeste. Buzele lui constituie un punct de atractie pentru femei cu mult inaintea primului sarut. De la primele intalniri online, zambetul poate fi arma lui de seductie.

9. Respectul barbatului pentru ceea ce face ea

Respectul pe care il arata un barbat fata de ceea ce face partenera lui este unul dintre cele mai sexy lucruri, din punct de vedere al femeilor. Cu ocazia unor intalniri online sau cand sunteti impreuna, observa felul in care se poarta el cand ii vorbesti despre munca ta.

10. Mainile lui

Femeile sunt fascinate de mainile barbatului iubit. Ele adora sa fie tinute de mana, dar si sa exploreze degetele si palmele partenerului. Astfel de atingeri sunt unele dintre cele mai sexy gesturi mai ales ca pot fi facute oriunde si oricand.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Rosario spune:

    Daca ai ajuns la Deva ma intreb de ce nu ai urcat pe jos la ceatte? Adevarul este ca eu nu am fost acolo si nu imi dau seama cat ii de inalt. Ma gandeam ca oricum merita.Mi-a placut faza cu vitelul. Poate l-a apucat be2zde2rul de la caldura. Daca vei face o excursie la Baile Felix, sa nu uiti sa intrii in padure si sa bei apa minerala din centrul statiunii. Toate bune.

  • Deeraj spune:

    Vai…vreau sa zic ca in primul rand m-am tlaavit pe jos de ras :))))))))) foarte comice povestite unele faze. Tipu’ cu iarba…gagica cu unghiile de 1 km….pantofarii cu semintele si berea…ce sa spun….genial. Nu ca l-am citit pana la capat….dar l-asi mai citi de 100 de ori :p:p:p!!!! Astept si continuarea ;)!!!Anyway…frumoasa tura si frumoase poze!!!!Am contribuit si eu putin cu povestile alea groznice despre jepii mici si brana caraiman ,nu ??? :)))))))))

  • Debbie spune:

    da, asa e. Nu exista nicio bucla! Eu ma uitam si tot spearm ca locomotiva se va intoarce cu fata si la intors dar din pacate nu avea cum… :(E pacat.. dar ma rog… ce sa faci… probabil au chestii mai “importante” de facut cu gramada de bani stransi din bilete decat sa faca o bucla si sa asfalteze drumul pana la gara…@turisticus: Mersi! Intr-adevar, nu prea am scris in asa fel incat sa reiasa ca a fost grozava calatoria. Nici acum nu stiu cum sa raspund cand lumea ma intreaba daca merita..Eu zic ca e interesant de mers o data, dar ceva care sa te dea pe spate complet, nu e…

  • Anil spune:

    Multumesc mult Catalina!Ati scos timp bun! Intr-adevar, cand iesi in golul alpin parca stau altfel lcururile 🙂 Asa patesc si eu!Pe Ciubotea stiam ca e abrupt si de aceea nu am ales varianta aceea..Mersi frumos de informatii! Sunt sigura ca o sa le foloseasca si altora! Carari cu soare!

  • Amarendra spune:

    Comentul tau ma face sa realizez ca poate am avut un ton neiitrovpt, poate agresiv. Problema e de fapt la mine, ca nu imi place Romania. Singurul lucru care-mi place aici e natura, dar atunci cand e chiar wild. Si ca sa ajung acolo trec de multe ori printr-o multime de neplaceri. In rest, obiective turistice, pentru mine, nu sunt. Admir insa cum apreciezi multe lucruri pe care eu nu le consider mare lucru (gen nu stiu ce castel in paragina). Mi-ar placea sa fiu mai usor de multumit.

  • Yuu spune:

    Te-ai intrebat vroaedta de ce e obligatoriu sa porti casca pe motor? Sau de ce sunt asa multe cruci pe malul lacului de acumulare de la Paltinu?Logica “eu nu inteleg motivele pentru care exista legea asta deci nu o voi respecta” e geniala. Pe lacul de acumulare e interzis sa faci lucruri obisnuite pentru ca nu e un lac normal si prezinta pericole ascunse, adancime mare, mal abrupt, cioturi de la arborii scufundati etc. (plus ca o potentiala operatiune de cautare a starvului ar fi anevoioasa, ar putea necesita oprirea unor echipamente. In general ar fi o operatiune scumpa si delicata doar pentru ca cineva s-a gandit ca nu exista motiv pentru care sa fie interzis inotul in lacul de acumulare). Daca nu iti place Romania, nu mai sta. Serios, iti faci rau aiurea tot gandindu-te la bielete si capete de bara.

  • reluionelu spune:

    Dida,ai dreptate.Un gest in aparentza nesemificativ,dar bine gandit,o atentzie ”mica” ,pot avea urmari nebanuite in trainicia unei relatzii.Asta ,desigur ,presupune ceva mai multa cunoastere despre ea,el,si o implicare totala a sufletului.Declaratziile de dragoste,oricat de frumoase ar fi,la un moment dat vor suna fals daca nu exista impli care.Nu dau nici o sansa de ”supravetzuire”unei relatzii in care ADAM sau EVA se cred superiori.Cred ca este important sa avem taria in unele momente,sa spunem ”iarta-ma”,chiar daca nu santem vinovatzi.Parerea mea.

  • luigius spune:

    Vai si ce sexy sunt femeile in schimb mai ales atunci cint stau mute zile intregi fara ca sa mai intelegi nimic pina in momentul cind ai aflat ca de fapt mintea lor e de mult pierduta in bratele altui barbat. Barbatii cind le ofera prea mult ele se satura de cele mai multe ori si neaparat vor sa incerce si posibilitatea de a fugi la marul oprit ca sa se convinga daca intradevar are merele chiar atit de acre. Cred ca numele “EVA” ar trebui sa fie mult mai raspindit :))

    • Dida Diana Cioponea spune:

      luigius ,tu ai auzit de stabilitatea in relatie? in iubire? Daca stii sa o pastrezi langa tine, nu te va schimba pentru nimic in lume! Din pacate, multi nu stiu ca un mic gest de tandrete sau o floare,uneori are valoare inestimabila si fac femeia sa fie vesnic indragostita.Agresivitatea,lipsa de respect si faptul ca cei mai multi dintre voi,vor sa para superiori,prin conceptia ca femeia trebuie sa fie supusa barbatilor,le fac sa fuga, sa caute in alta parte ce nu gasesc la barbatul de langa ea.NU NUMAI femeia trebuie sa stie sa se fereasca de marul oprit.Barbatii,iubesc intai cu ochii si apoi cu mintea si sufletul si de aceea cand vad niste sani mai voluptosi,sunt precum copiii care vor sa suga la sanul mamei si nu zic nu la o astfel de provocare ;)) Uiti ca a existat si Adam? Ar trebui ca si numele de Adam sa fie mai des intalnit. In concluzie, toti suntem fiii aceluias Dumnezeu si avem aceeasi menire:Sa iubim daca vrem sa fim iubiti…Toti suntem o apa si-un pamant si nu poate spune nimeni care sunt mai stabili :Femeile sau barbatii.Capcane sunt si de-o parte si de alta, asa ca vina o purtam toti, in masura in care nu stim sa apreciem ce avem langa noi.

  • Relu-Aurel Moise spune:

    Sint curios dacacele 10 recomandari au fost verificate prin sondaj facut intre femei-tinere din toate nivelurile.
    Dece generozitatea si simtul de umor al barbatilor nu au loc in recomandarile facute.?

Leave a Reply