Matrimoniale

Intalniri online: 3 ponturi pentru a face conversatie cu ea la prima intalnire

By ianuarie 16, 2013 25 Comments

Prima intalnire cu o femeie pe care ai cunoscut-o prin intermediul unui site de intalniri online reprezinta un moment emotionant si tensionat, in acelasi timp. Amandoi va simtiti usor stingheri, inima pare sa va sara din piept, aveti 1000 de idei in cap, nu stiti daca sa comandati cafea sau suc si lista poate continua mult si bine. Este de datoria ta sa detensionezi atmosfera, iar cel mai simplu mod prin care iti poti atinge scopul este sa gasesti subiecte atractive de conversatie.

Odata ce reusesti sa stabilesti o conversatie placuta, vei vedea ca atmosfera va fi brusc mult mai placuta si mai relaxata. Iti este greu sa incepi o conversatie? Iata cateva ponturi care te ajuta sa porti o discutie interesanta cu partenera ta.

1. Intalniri online: include in conversatie o gluma

Glumele aduc intotdeauna zambetul pe chipul unei persoane, iar la prima intalnire este aproape obligatoriu sa intoduci in conversatie o gluma buna. Trebuie sa tii cont de faptul ca nu o cunosti foarte bine pe partenera ta, ceea ce inseamna ca ar trebui sa pastrezi decenta chiar si atunci cand faci glume. Cu alte cuvinte, uita de bancurile cu blonde sau de glumele deocheate.

In schimb, poti glumi pe seama ta. Povesteste ce ai patit in drum spre localul unde v-ati dat intalnire, daca este vorba despre o intamplare amuzanta, sau intreab-o pe un ton glumet daca se astepta sa vada in fata ei un barbat mic de statura si gras.

Daca are un simt al umorului dezvoltat, va intelege glumele tale. La ultima, de exemplu, ar putea sa-ti spuna ca nu se astepta sa vada un barbat mic de statura si gras, dar nici un barbat atat de prezentabil, inalt, ingrijit si cu niste ochi ravasitor de frumosi ca ai tai.

2. Intalniri online: asculta-ti partenera

La prima intalnire cu o femeie pe care ai cunoscut-o pe un site de intalniri online este bine sa aduni cat mai multe informatii despre ea. De aceea, este vital sa o asculti cu atentie si sa nu o intrerupi de fiecare data cand incepe sa vorbeasca. Aminteste-ti ca porti o conversatie cu partenera ta, nu esti in competitie cu ea.

Aceasta este o regula de aur in purtarea unei conversatii. Intotdeauna trebuie sa vorbesti doar dupa ce partenera a terminat de vorbit. Desigur, acest lucru nu inseamna ca in timp ce ea vorbeste tu intorci privirea sau analizezi meniul.

Stabileste un contact vizual cu femeia pe care ai cunoscut-o pe un site de intalniri online, da din cap pentru ca ea sa vada ca esti atent si zambeste-i.

3. Intalniri online: spune-i ceea ce observi

La prima intalnire pe care o ai cu partenera ta, pe care ai cunoscut-o pe un site de intalniri online, flirtul este obligatoriu. Altfel pentru ce v-ati mai intalnit, nu? Ei bine, un flirt bun contribuie intr-o masura destul de mare in prelungirea unei conversatii.

In timp ce partenera ta iti povesteste lucruri despre ea, priveste-o cu atentie. Dupa ce termina ce are de spus, marturiseste-i ca nu te-ai putut abtine sa nu-i admiri podoaba capilara stralucitoare sau ca parfumul ei ti-a invaluit simturile.

Este de la sine inteles ca astfel de cuvinte au un impact major asupra unei femei si o flateaza. Cu siguranta nu iti va ramane datoare si va simti nevoia sa-ti spuna si ea cuvinte magulitoare.

Tu iti amintesti cum a decurs conversatia la prima intalnire cu femeia pe care ai cunoscut-o pe un site de intalniri online? Despre ce ati vorbit?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply