Matrimoniale

Intalniri online: 4 semne ca isi pierde interesul

By iulie 4, 2012 One Comment

Intalnirile online dau oamenilor ocazia sa se apropie mai repede si sa discute despre lucruri pe care nu le-ar discuta fata in fata, nici macar dupa cateva intalniri. Daca ti-ai facut cont pe site-ul de intalniri online si ai gasit o persoana cu care esti 100% compatibil, fara indoiala simti nevoia sa vorbesti mereu cu ea. Dupa o perioada insa este riscul sa intervina monotonia si sa se consume subiectele de discutat, iar cealalta persoana sa inceapa sa te evita. Iata cateva dintre semnele care iti indica ca si-a pierdut interesul.

Nu te mai cauta

Daca inainte te suna de cateva ori pe zi sau iti dadea mesaj pentru a intra pe site-ul de intalniri online pentru a discuta, iar acum acest lucru nu se mai intampla, este posibil ca persoana respectiva sa isi fi pierdut interesul. Totusi, nu trage concluzii pripite pentru ca in acelasi timp este foarte posibil ca el/ea sa aiba anumite treburi de rezolvat sau sa aiba

probleme pe care inca nu le poate discuta cu tine. Eventual poti intreba ce se intampla pentru a descoperi care este sursa problemei. Daca iti spune ca nu s-a intamplat nimic, cel mai probabil isi pierde interesul, insa nu vrea sa iti dea explicatii sau sa intre intr-o polemica.

Iti raspunde greu la mesaje

Inainte iti trimitea zilnic mesaje dragute si iti raspundea aproape instantaneu la cele pe care i le trimiti tu, iar acum nu mai are nicio reactie nici daca ii trimiti mai multe mesaje la rand? Cel mai bine ar fi sa renunti si sa eviti sa mai cauti persoana respectiva, mai ales daca ati avut doar intalniri online. Este greu de crezut ca o persoana isi poate schimba atitudinea dintr-o data, fara un motiv bine intemeiat. Cel mai bine este sa aplici aceeasi tactica – situatie in care este foarte posibil sa se simta din nou atras de tine.

Nu mai raspunde la telefon

Daca dupa o serie de intalniri online ati inceput sa vorbiti la telefon, la insistentele sale, iar acum nici macar nu mai vrea sa iti raspunda la apeluri, este foarte posibil sa isi fi pierdut interesul. Desi intalnirile online nu se consuma deloc usor, in anumite cazuri cealalta persoana se poate simti usor sufocata si decide sa rareasca discutiile. Lasa-l cateva zile la dispozitie sau chiar si doua saptamani. Este foarte posibil ca in scurt timp sa inceapa sa te caute din nou.

Rabdarea este esentiala in cadrul intalnirilor online, chiar daca de obicei lucrurile se misca mult mai repede in mediul online.

Cauta scuze pentru a incheia discutia

Pana acum cateva zile petreceati ore in sir impreuna pentru a discuta in cadrul intalnirilor online, iar acum, brusc, i se face somn, are de facut curatenie sau trebuie sa plece, din ce in ce mai des? Din pacate, intr-o intalnire online cuvintele si gesturie pot fi interpretate gresit, asa ca nu se recomanda sa pui raul in fata. Totusi, ar fi bine sa incerci sa porti o discutie serioasa cu cealata persoana si sa o rogi sa iti spuna daca se simte sufocata sau daca pur si simplu nu mai doreste sa aveti intalniri online, mentionandu-i ca preferi sinceritatea.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Mpho spune:

    De fiecare data cand aud sau citsec despre subiectul 2012 ma cuprinde o liniste stranie. Inca de mica am simtit ca nu ma pup cu locul pe care il ocup. Il simteam ca pe un scaun foarte putin confortabil de pe care eram nevoita mere sa ma mut. Nu stiu ce urmeaza si, sincera sa fiu, putin imi pasa. Daca dispar, in sfarsit mi se indeplinesc dorintele. Daca nu dispar, what do you know!? BONUS. Deci pentru mine este a win-win situation . Te pup, as always

Leave a Reply