Matrimoniale

Intalniri online – 4 sfaturi pentru barbati

By iulie 16, 2012 No Comments

Daca esti barbat si ai cont pe un site de intalniri online, nu trebuie sa uiti cateva reguli care te vor ajuta sa ai succes si sa iti atingi scopul de a gasi si pastra femeia potrivita. Iata cele mai importante reguli de care trebuie sa tii cont.

Nu oferi prea multe detalii

Atunci cand esti intr-o intalnire online, evita sa ii povestesti partenerei prea multe lucruri din viata ta. Cu siguranta risti sa o plictisesti si sa ii oferi acesteia informatii de care nu are nevoie. Rezuma-te la lucrurile esentiale, care pot constitui un punct de plecare pentru o conversatie mai lunga, incitanta si captivanta.

Daca ii oferi prea multe povesti, incepand din copilaria ta, se poate ca ea sa te considere ca fiind un tip disperat.

Nu initia o discutie despre sex

Femeile considera ca majoritatea barbatilor se gandesc doar la sex si ca isi fac cont pe site-urile de intalniri online doar pentru a obtine o partenera in acest sens. Oricat de frumoasa si libera este discutia voastra pe site-ul de intalniri online, evita sa aduci in discutie sexul, chiar si intr-un mod voalat.

Risti ca ea sa isi formeze o parere proasta despre tine si sa inceapa sa te evite, pana in punctul in care te va ignora in totalitate. Daca ea initiaza o astfel de discutie, ai grija sa nu te lasi purtat de val si sa incerci sa tii in frau dorinta de a exploata la maxim un astfel de subiect de discutie.

Intr-un final, vei fi surprins sa descoperi ca multe femei au tendinta sa aduca in discutie subiectul sex si sa vezi merita sa aiba rabdare si sa te abtii de la anumite lucruri.

Nu minti

Atunci cand iti completezi profilul de pe site-ul de intalniri online, evita sa minti. De obicei, oamenii au tendinta sa minta cu privire la venit, la ocupatie, la studii, la statutul marital etc. Nu uita ca mai devreme sau mai tarziu toate minciunile vor fi descoperite, iar tu vei ramane singur.

Nu trimite prea multe mesaje

Daca ii lasi prea multe mesaje pe site-ul de intalniri online, ii vei lasa impresia ca esti disperat dupa ea sau dupa o relatie. Evita sa ii lasi mesaje pe offline, sa ii trimiti e-mailuri sau sms-uri. De preferat este sa o cauti doar atunci cand intra pe site-ul de intalniri online, si nu din primele 10 minute. Altfel, risti sa o determini sa creada ca o urmaresti si ca ai facut o obsesie pentru ea.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply